Explorari prin spatiu si timp pentru pasionatii de toate varstele. Descopera Universul la Planetariul din Iulius Mall Cluj!

Miercuri, 14 Septembrie 2022, ora 15:36
68 citiri
Calatorii uimitoare prin spatiu si timp, pentru curiosi de toate varstele, vor avea loc la Iulius Mall Cluj. Planetariul gonflabil ii va transporta pe "turistii spatiali" mai departe de Calea Lactee, prin intermediul proiectiilor "Scurta Prezentare a Cerului", "Aventura in Sistemul Solar" si "Incredibilul Soare". Pentru copii va avea loc o reprezentare speciala a Patrulei Zula, care trebuie sa calatoreasca in timp pana la inceputurile planetei Pamant. Cu mic, cu mare descoperim universul, la ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.