Alex Savu da dovada de profesionalism si caracter: "Am ajuns la varsta la care nu mai conteaza atat de mult daca esti titular sau rezerva"

Duminica, 04 Aprilie 2021, ora 21:10
26 citiri
Sticla Ariesul a trecut de CS Hunedoara cu scorul de 1-0. Pasa de gol a dat-o unul dintre cei mai tehnici jucatori ai echipei , Alex Savu, intrat in minutul 68 al meciului.

Tehnica si viziunea jocului sunt punctele forte ale lui Alex, un jucator care a ajutat foarte mult echipa turdeana atat la momentul promovarii din liga a IV-a cat si acum, in liga a III-a. Intrat in minutul 68 al meciului, Alex Savu a realizat o actiune personala si l-a pus in lumina reflectoarelor pe Sebastian Salcau, ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.