"Atata timp cat sunt sanse, noi vom lupta pana la capat!". Meciul dintre CFR Cluj si FCSB reprezinta ultima speranta la titlu pentru clujeni

Duminica, 14 Mai 2023, ora 12:36
120 citiri
Runda a 8-a din play-off anunta unul dintre cele mai interesante dueluri din Superliga Romaniei, cel dintre FCSB si CFR Cluj, o confruntare care a devenit derby cu casa inchisa, datorita mizei tot mai ridicate de la an la an, de aceasta infruntare.
10 succese, sase rezultate de egalitate si doua partide pierdute este palmaresul ros-albastrilor din postura de gazde in editia 2022-2023.
Meciul din aceasta duminica, 14 mai, care se va disputa de la ora 21.00 se joaca cu casa inchisa, pe Arena ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.