Cornel Dinu, sigur de rezultatul barajului U Cluj-Dinamo: "La Cluj nu se doreste sub nicio forma revenirea lui "U" in prima divizie"

Joi, 19 Mai 2022, ora 11:51
65 citiri
Cornel Dinu (73 de ani), fostul mare fotbalist si antrenor al lui Dinamo, este absolut convins ca echipa din "Stefan cel Mare" nu va retrograda dupa barajul cu U Cluj. Motivul ar fi unul simplu, potrivit acestuia la Cluj nu se doreste cu adevarat promovarea Universitatii.
"Sunt doua aspecte de luat in calcul. Primul e legat de faptul ca din punct de vedere al jocului si al capacitatii de organizare al jocului, Dinamo e superioara Universitatii Cluj, dar lucrul care ma face asa... Sigur, imi ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.