Emil Boc spune ca Sabau va ramane la "U": "Cunoscand ADN-ul lui de clujean adevarat, cat timp va avea putere, va fi alaturi de culori"

Vineri, 26 Mai 2023, ora 18:35
99 citiri
Ioan Ovidiu Sabau a salvat Universitatea Cluj de la retrogradare si a dus-o in finala Cupei Romaniei, pe care a pierdut-o la loviturile de departajare (4-5). Unele surse spun insa ca tehnicianul ar fi pe picior de plecare de la "U". Acest lucru nu a fost confirmat insa, si de edilul clujean, care pare sigur ca Sabau va ramane la "Sepcile Rosii" pentru ca ar avea "ADN de clujean".
Antrenorul are nevoie de un lot mult mai puternic, pentru obiective mai mari ai sezonului viitor, daca clubul nu va ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.