Florin Bordi este increzator in sansele pe care le are Darius Marginean la Cupa Romaniei: "Este un baiat care promite mult pentru boxul turdean"

Duminica, 23 Mai 2021, ora 21:10
39 citiri
Cupa Romaniei care se va desfasura la Zalau in perioada 25-30 mai, va avea participanti de la principalele cluburi de box din intreaga Romanie. Turda va avea reprezentantii de seama prin binecunoscutul antrenor Florin Bordi a carui club sportiv ii poarta numele, si tanarul pugilist Marginean, un baiat foarte talentat in varsta de 14 ani.

"La Zalau va fi Cupa Romaniei si voi participa cu un singur sportiv pe care il consider eu ca este pregatit si va reusi sa aduca rezultate bune. Ma voi duce ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.