Nelu Varga a clarificat situatia lui Ermal Kasniqi, jucatorul nedorit de Petrescu la CFR Cluj. Patronul a mai dezvaluit ca mai sunt jucatori care vor pleca

Luni, 27 Martie 2023, ora 15:36
244 citiri
Nelu Varga, patronul campioanei Romaniei, CFR Cluj, a clarificat situatia lui Ermal Krasniqi, atacantul din Kosovo care s-a alaturat in iarna 'feroviarilor'.
Afaceristul clujean a vorbit despre extrema stanga de 24 de ani a ardelenilor, jucatorul despre care care Dan Petrescu a spus ca poate pleca in vara. Krasniqi a venit in iarna in Romania, de la FC Ballkani, pentru 200.000 de euro.
Finantatorul gruparii din Gruia a spus ca nu l-a cumparat pe Krasniqi pentru a-l vinde dupa numai cateva luni ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.