Se schimba liniile dupa al 4-lea titlul consecutiv obtinut de CFR Cluj! Nume importante pleaca din Gruia

Miercuri, 19 Mai 2021, ora 17:57
49 citiri
CFR Cluj - FC Botosani 0-1 a fost ultimul pentru Mihai Bordeianu, cel care se va intoarce la Al Qadisiyah, echipa de care apartine. In plus, Andrei Burca a anuntat ca va pleca la finalul stagiunii.

Trupa din Gruia este obligata sa renunte cel putin la un portar dintre Balgradean, Arlauskis si Sandomierski. Polonezul are toate sansele sa fie sacrificat in urmatoarea perioada, dar nu este exclus ca si Balgradean sau Arlauskis sa plece.

Mario Rondon si Luis Aurelio, veniti la pachet de la Gaz ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.

Cele mai citite stiri
Patania unui clujean la Centrul de Transfuzii Sanguine Cluj. "Oare e nevoie de donatori. Pe mine m-au descurajat"
Un clujean s-a dus la Centrul de Transfuzii Sanguine Cluj pentru a dona sange, iar acolo a dat de o ...
U Cluj a ratat finala Cupei Romaniei. Ce mesaj le-a transmis Sabau elevilor lui: "La cum sunt platiti, cred ca trebuie sa dea mai mult"
U Cluj a ratat calificarea in finala Cupei Romaniei si va trebui lupte in play-out pentru a spera ca ...
Actorul clujean Dorel Visan si un un preot ortodox roman, la un festivalul de film de la Moscova in plin scandal despre interzicerea unor filme propagandistice rusesti in Romania
Actorul Dorel Visan si un preot ortodox roman au participat, vineri seara, la deschiderea ...