Simona Halep: "Am emotii sa joc din nou in fata fanilor romani la Cluj, ma tot gandesc la acest turneu (...) imi place Clujul. E un turneu la noi in tara, sunt oameni frumosi care mereu ma asteapta cu placere""

Sambata, 18 Septembrie 2021, ora 12:08
34 citiri
Jucatoarea de tenis Simona Halep a declarat, vineri seara, ca vrea sa mai joace inca 2-3 ani deoarece considera ca poate evolua inca la nivel inalt, ea precizand ca si-ar dori sa ajunga din nou in top 10 WTA, relateaza G4media.ro.

"Mai vreau sa joc doi-trei ani... trei ani cu putin noroc. Sa vedem cum o sa fiu cu accidentarile, imi doresc tare mult sa mai ajung in top 10, nu stiu daca se va mai intampla. Fac ce pot, de acum incolo ceea ce va veni este un bonus. Imi place mult tenisul si cred ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.