Tise e ferm: Sa decida comunitatea daca cele doua echipe U si CFR sa continue ca in prezent sau Clujul sa aiba o singura echipa

Duminica, 22 Mai 2022, ora 15:35
64 citiri
Presedintele Consiliului Judetean Cluj, Alin Tise, spune ca trebuie sa decida comunitatea clujeanca cum trebuie sa fie sustinut fotbalul pe viitor.
Clujul are trei echipe de fotbal; CFR Cluj, sustinuta din bani privati, U Cluj, sustinuta 40% din fonduri publice, si Sanatatea Cluj, sustinuta tot din fonduri private.
Alin Tise a deschis subiectul acestor echipe si a lansat in spatiul public ideea ca, probabil, ar fi mai bine sa fie sustinuta o singura echipa, care sa ajunga in Champions League. ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.