Tise, nedumerit de reactia fanilor "U": "Nu pot sa aprob niciun meci pe Cluj Arena ca se supara cei de la U Cluj, care considera ca este al lor"

Marti, 17 Mai 2022, ora 15:36
78 citiri
Presedintele Consiliului Judetean Cluj, Alin Tise, a venit cu o reactie astazi, dupa ce luni a propus public comunitatii clujene, sa investeasca intr-o singura forta fotbalistica "care sa castige Champions League", in mesajul de felicitare adresat CFR. Tise pare nedumerit de reactia fanilor "U", care dupa spusele sale, chiar l-ar fi amenintat in trecut cu moartea.
In cadrul unei conferinte de presa, Tise spune ca si-a asumat aceasta dezbatere lansata in spatiul public, de la care se astepta sa ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.