Fascinanta poveste a unui român, fost dependent de jocuri de noroc, ajuns cel mai mare colecționar de telefoane mobile din lume VIDEO

Duminica, 19 Iunie 2022, ora 10:06
14800 citiri
Fascinanta poveste a unui român, fost dependent de jocuri de noroc, ajuns cel mai mare colecționar de telefoane mobile din lume VIDEO
Un clujean deține o colecție de peste 9.000 de telefoane mobile FOTO Youtube (captură)

Vloggerul clujean Andrei Vereștiuc a prezentat pe canalul său de Youtube povestea fascinantă a unui român care deține, cu peste 9.000 de exemplare, cea mai mare colecție de telefoane mobile din lume.

„Colecționarul Andrei își dorește să ajungă în Cartea Recordurilor și șansele sunt de partea să deoarece recordul actual e stabilit de un turc cu o colecție de 3 ori mai mică decât aceasta.

Pe lângă modelele impresionante fabricate de Nokia, Motorola și diverse alte branduri am aflat câte puțin și din povestea de viață a acestui om care a trecut prin multe greutăți ca să ajungă omul călit și rafinat care e astăzi.

Tot în acest episod aflăm că cel mai mare colecționar de telefoane din lume are în buzunarul sau două telefoane în mod permanent, un OnePlus ediție McLaren și un Nokia 8910. Pe rafturile sale ne-am întâlnit cu legendarul Nokia 3310, cu Nokia Comunicator 9000, Nokia Banană, Motorola V3 și multe altele”, povestește Andrei Vereștiuc, în prezentarea vlogului, în care colecționarul a povestit cum l-au ajutat telefoanele să scape de dependența de noroc.

Răzpunzând comentariilor de apreciere, posesorul colecției de telefoane mobile a anunțat că va organiza, în fiecare sâmbătă, timp de patru ore, o zi a porților deschise în care colecția sa poate fi admirată de public.

„Ce cãlãtorie extraordinarã, mi-ați oferit! Multumesc! M-am decis destul de greu sã fac publicã Colecția, dar e una din cele mai bune decizii luate în ultima vreme.

Îi mulțumesc lui Andrei cã a fãcut posibil acest lucru, și îi salut rãbdarea ce a avut-o cu mine.

Vã multumesc vouã, pentru cã ați primit povestea cu atâta entuziasm și susținere. Este enorm, atât pentru mine, cât și pentru forța necesarã de a implementa tot ce intenționãm.

Îmi cer scuze, dacã am fãcut greșeli tehnice asupra telefoanelor. Nu sunt un profesionist, sunt doar pasionat, dar promit sa evoluez. În urma cerințelor voastre, am decis sã facem în fiecare sâmbătă, 4 ore, "Ziua Porților Deschise". Galeria se află în Cluj-Napoca, și vom anunța locația, si detaliile de vizitare, cât de repede, la momentul inaugural”, a anunțat colecționarul, pe Youtube.

#Cluj, #vlogger, #telefoane mobile, #colectie , #stiri sociale