Vestiarul Angliei fierbe: Capello, criticat de propriii jucatori

Luni, 21 Iunie 2010, ora 09:42
1560 citiri
Vestiarul Angliei fierbe: Capello, criticat de propriii jucatori

Cu numai doua puncte dupa primele doua partide, englezii au si mai multe motive de ingrijorare, dupa ce jucatorii au inceput sa-l conteste pe selectionerul Fabio Capello.

Vestiarul formatiei din Albion sta sa erupa, jucatorii fiind nemultumit de stilul distant al italianului si de programul strict impus la turneul din Africa de Sud.

Potrivit tabloidului News of the World, tehnicianul italian ar avea de-a face cu o adevarata revolta in vestiar, fiind contestat vehement de fotbalisti precum Lampard, Terry sau Rooney.

Acestia se plang ca Fabio Capello este mult prea distant si ca strategia folosita la Cupa Mondiala este una gresita. De asemeni, jucatorii cred ca programul echipei este mult prea strict.

"Trece adesea pe langa ei si nu le spune nici macar 'Hello'. Este extrem de distant si asta-i enerveaza la culme. Baietii au deja in spate un cantonament draconic, acela de la Irdning, unde au stat doua saptamani ca-n cazarma. Iar acum, altul. Li se cere sa ramana in camere cite cinci ore pe zi, sa se odihneasca. Iar cand ies, n-au voie sa joace decat golf si tenis de masa. La cluburi nu sunt obisnuiti asa si mor de plictiseala.", dezvaluie un oficial al federatiei engleze sub protectia anonimatului.

Potrivit aceleiasi surse, Fabio Capello, care este si cel mai bine platit selectioner de la Mondial, va demisiona in cazul in care va rata calificarea in optimile turneului final din Africa de Sud.

Deceptia Rooney

Vazut ca unul din cei mai buni jucatori de la Mondiale, cu sanse reale de a fi golgheterul turneului, Wayne Rooney a fost doar o umbra a jucatorului de la Manchester United.

Mai mult, sursa citata spune ca atacantul se poarta ca o vedeta, desi nu a demonstrat nimic pe teren in primele doua partide pe care Anglia le-a disputat in Africa de Sud.

Englezul s-a contrat cu fanii dupa meciul cu Algeria, scor 0-0, fiind criticat din cauza prestatiei modeste. Ulterior, Rooney si-a cerut scuze.

Ultima sansa

Pentru a se califica in optimi, Anglia are nevoie de toate cele trei puncte din ultimul meci cu Slovenia, echipa care conduce clasamentul Grupei C dupa primele doua etape.

Clasament:

1.Slovenia 4p (3-2)

2.SUA 2p (1-1)

-----------------------------

3.Anglia 2p (1-1)

4.Algeria 1p (0-1)

Ultima etapa:

SUA - Algeria

Slovenia - Anglia

Programate miercuri, de la ora 17:00, cele doua partida vor fi transmise in format LIVE Text pe site-ul Ziare.com.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală: ”Se vor faulta unul pe altul”. Scenarii noi pentru prezidențiale
Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală: ”Se vor faulta unul pe altul”. Scenarii noi pentru prezidențiale
Sociologul Alfred Bulai, șeful departamentului de Sociologie din cadrul SNSPA, a fost invitatul rubricii „Cu fața la alegători”. Acesta a vorbit despre cele mai importante subiecte de pe...
Ungaria dă asigurări că susține aderarea deplină a României la Schengen. Măsurile decise în urma vizitei lui Cătălin Predoiu la Budapesta VIDEO
Ungaria dă asigurări că susține aderarea deplină a României la Schengen. Măsurile decise în urma vizitei lui Cătălin Predoiu la Budapesta VIDEO
Ungaria va continua să susţină accederea României în spaţiul Schengen cu frontierele terestre în acest an, a transmis ministrul Afacerilor Interne, Cătălin Predoiu, în urma unei...
#Fabio Capello criticat, #Wayne Rooney, #nationala Angliei, #Cupa Mondiala 2010 , #Anglia