Caracatita Paul, impostoare?

Luni, 12 Iulie 2010, ora 13:44
6804 citiri
Caracatita Paul, impostoare?

Caracatita Paul, care anul acesta a prezis castigatorii la meciurile din Cupa Mondiala, este acum disputata de italieni si de germani.

Dresoarea caracatitei din Germania, Verena Bartsch, a recunoscut ca a prins animalul "profet" in urma cu patru luni undeva pe coasta insulei Elba, din Italia, potrivit AFP.

CM 2010: Zece lucruri pe care nu le stiati despre caracatita clarvazatoare

Astfel, s-ar putea crede ca nu este vorba despre aceeasi caracatita care a prezis cu acuratete de 80% castigatoarele la meciurile din urma cu doi ani. Aceasta ar fi originara din Weymouth, potrivit biografiei "oficiale".

Inca o prezicere corecta pentru caracatita clarvazatoare

"Numele caracatitei este Paolo, nu Paul", au scris cu satisfactie jurnalistii italieni de sport, in ultimele zile.

Caracatita clarvazatoare merge pe mana Spaniei in finala Cupei Mondiale

Astfel, "Italia este si ea star la Cupa Mondiala", scriu cei de la ziarul "La Repubblica", in conditiile in care Italia a fost eliminata de slovaci cu 3-2 la campionatul mondial.

Caracatita se retrage si nu mai face profetii

Indiferent daca provine din Italia sau din alta tara, caracatita nu va mai prezice niciun meci de la Cupa Mondiala, au declarat luni reprezentantii acvariului Sea Life.

"Paul se va retrage din activitate, si multumeste tuturor. A fost un campionat mondial minunat" a declarat Tanja Munzig, purtator de cuvant la Sea Life, potrivit IOL.

Toata agitatia produsa de predictiile caracatitei a facut ca multe persoane sa ceara mai multe profetii, insa reprezentantii acvariului au decis ca Paul nu va mai face astfel de casacadorii, si nici nu este de vanzare.

(L.S.)

„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
Discuţiile despre candidaţii la alegerile prezidenţiale vor avea loc, între PNL şi PSD, după alegerile din data de 9 iunie, declara liderul liberal Nicolae Ciucă. Ciucă admite că, dacă...
Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Primarul de la Sectorul 5, Cristian Popescu Piedone, este cotat cel mai bine în majoritatea sondajelor de opinie pentru a câștiga Primăria Capitalei. El este văzut adesea „pe teren”,...
#caracatita Cupa Mondiala, #caracatita Paul impostoare , #stiri CM 2010