Olaroiu, dupa semifinala Brazilia - Germania: Singurul dezastru a fost comentariul TVR

Joi, 10 Iulie 2014, ora 07:26
6066 citiri
Olaroiu, dupa semifinala Brazilia - Germania: Singurul dezastru a fost comentariul TVR

Cosmin Olaroiu, unul dintre cei mai apreciati antrenori romani in acest moment, l-a pus la zid pe comentatorul trimis de TVR sa relateze de la fata locului prima semifinala a Mondialului, Brazilia - Germania.

Olaroiu considera ca singurul dezastrul dupa acest meci este comentariul lui Marian Olaianos, care a fost sub orice critica, in opinia tehnicianului lui Al Ahli.

"Am apucat sa ma uit putin pe presa si am vazut tot felul de articole despre dezastru. N-am inteles despre ce dezastru a fost vorba, fiindca meciul n-a fost un dezastru din punct de vedere al jocului si nu cred ca putem vorbi de un dezastru intr-un spectacol sportiv. Dar daca ar fi sa vorbim despre un dezastru in meciul de marti, atunci acela ar fi comentariul TVR.

Pacat ca la o asemenea competitie, care genereaza ratinguri uriase, n-avem parte si de un comentariu pe masura. In afara de Felipao si Maracanazo si de rugamintile obsesive ale comentatorului pentru oprirea jocului (nu stiu din ce motiv!), n-am auzit mai nimic despre partida in sine. Totul a culminat cu o comparatie lipsita de bun-simt: Parca Germania ar juca impotriva Qatarului sau a Emiratelor Arabe Unite. Dar de unde stie domnul comentator cum joaca cele doua echipe? Unde le-a vazut jucand? Eu cred ca atunci cand afirmi despre cineva ca e prost, fara sa-l cunosti, esti mai prost tu decat cel la care faci referire", a spus Olaroiu in Adevarul.

Brazilia a fost umilita de Germania in semifinalele Cupei Mondiale 2014, nemtii impunandu-se la Belo Horizonte cu un incredibil 7-1.

Gazdele turneului final au incasat patru goluri in ceva mai mult de sase minute si si-au luat adio de la visul de a castiga trofeul pe teren propriu.

#Olaroiu TVR Cupa Mondiala, #Brazilia Germania comentariu TVR, #Brazilia Germania CM 2014 , #Brazilia