Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Jurnal de Mondial: Messi salveaza Argentina, Germania da primul semn de slabiciune

Autor: Marius Doroftei - Editor Ziare.com
Duminica, 22 Iunie 2014, ora 17:37
4023 citiri
Jurnal de Mondial: Messi salveaza Argentina, Germania da primul semn de slabiciune
Foto: FIFA

Lionel Messi a fost din nou decisiv pentru o nationala a Argentinei care viseaza la castigarea trofeului, iar "Mannschaft-ul" german a dat primele semne de slabiciune.

De asemenea, Bosnia s-a alaturat grupului de nationale eliminate dupa numai doua meciuri din faza grupelor.

Argentina - Iran 1-0

Argentina a avut o noua reprezentatie sub asteptari, dar de aceasta data in fata unei adversare mult mai slab cotata. Daca in primul meci elevii lui Sabella au avut in fata o reprezentativa artagoasa a Bosniei, acum sud-americanii au fost pusi la grea incercare de Iran.

Outsidera Grupei F a facut un nou meci mare. Carlos Queiros si-a asezat jucatorii pe doua linii in defensiva si a asteptat atacurile adverse.

Argentina, cu o formula din care nu au lipsit Messi, Di Maria, Aguero sau Higuain, nu a stiut cum sa gestioneze aceasta situatie, parand in multe momente complet blocata. Iranienii ar fi putut chiar sa dea cea mai mare lovitura a Mondialului, insa portarul "celestilor" a facut mici minuni intre buturi si a pastrat scorul egal.

Leo Messi a lovit decisiv in minutele de prelungire, finalizand cu un sut elegant, fara speranta pentru Haghighi.

Semnele de intrebare in privinta Argentinei sunt insa tot mai mari, echipa lui Sabella aratand o multime de slabiciuni in primele doua jocuri.

Nigeria - Bosnia 1-0

Bosniacii isi fac deja bagajele dupa ce au pierdut si a doua partida de la turneul final din Brazilia, scor 0-1 cu Nigeria.

Ex-iugoslavii erau obligati sa obtina un rezultat pozitiv in fata africanilor pentru a ramane in cursa pentru calificarea in optimi, insa au facut un meci cu adevarat slab.

E drept ca Edin Dzeko a marcat un gol perfect valabil la scorul de 0-0, anulat complet aiurea de brigada de arbitri din Noua Zeelanda, insa Bosnia a aratat mult prea putin pentru a putea emite pretentii.

Defensiva lui Susic a cedat in minutul 30 si, timp de o ora, bosniacii au alergat in zadar dupa egalare. Ba chiar nigerienii au avut alte ocazii uriase, ceea ce spune totul despre evolutia europenilor.

Germania - Ghana 2-2

Germania a fost si ramane una dintre marile favorite la castigarea Mondialului din acest an, insa si "Mannschaft-ul" a dat semne de slabiciune.

De vina a fost o nationala extrem de sufletista a Ghanei, africanii facand totul, ba chiar si ceva in plus, pentru a ramane in ecuatia calificarii.

Daca in prima repriza nemtii au fost totusi in control, reusind sa isi domine adversarii, lucrurile au luat-o razna in partea secunda.

Condusi pe tabela dupa golul lui Gotze, ghanezii au reusit sa isi angreneze adversarii intr-un joc pe contre. Scosi din zona de confort, elevii lui Joachim Loew n-au mai avut aceeasi prestatie liniara.

Jucatorii germani au inceput sa greseasca, nu de putine ori destul de serios, iar africanii au profitat, marcand de doua ori si reusind sa obtina un punct important.

Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
BEC vine în sprijinul PSD și PNL. Decizia surpriză care le permite să aibă candidați separați la Primăria Capitalei
BEC vine în sprijinul PSD și PNL. Decizia surpriză care le permite să aibă candidați separați la Primăria Capitalei
Biroul Electoral Central (BEC) a adoptat miercuri, 24 aprilie, o hotărâre prin care permite desființarea unei alianțe electorale până la data de 26 aprilie,astfel că PSD și PNL vor putea...
#Messi Argentina CM 2014, #CM 2014 meciuri rezultate, #CM 2014 meciuri analiza , #rezultate Cupa Mondiala