CM 2014: Concluziile lui Mourinho dupa Cupa Mondiala

Luni, 14 Iulie 2014, ora 09:30
3828 citiri
CM 2014: Concluziile lui Mourinho dupa Cupa Mondiala
Foto: goal.com

Jose Mourinho a vorbit despre cel pe care il considera tehnicianul care a dominat cu viziunea sa Cupa Mondiala din Brazilia. In acest rol el il vede pe olandezul Van Gaal.

Antrenorul lui Chelsea crede ca tehnicianul batavilor a scos din jucatorii sai mai mult decat ar fi putut face orice alt antrenor, scrie Goal. Mai mult, el este de parere ca acesta a fost cel mai bun antrenor de la Campionatul Mondial.

Cei doi se vor confrunta in sezonul urmator din Premier League deoarece Van Gaal urmeaza sa preia banca tehnica a echipei Manchester United. In acelasi timp, Mourinho ii lauda si pe alti tehnicieni care l-au impresionat la aceasta editie a turneului final de pe taram brazilian. El nu i-a uitat pe Vahid Halilhodzic, Miguel Herrera, Jorge Sampaoli, Jorge Luis Pinto, Jurgen Klinsmann si Jose Pekerman.

"Am fost nevoit insa sa aleg unul singur deoarece cred ca a facut o treaba extraordinara cu o echipa care nu a fost destul de puternica pentru a ajunge acolo unde trebuia sa ajunga", a spus el in legatura cu olandezii si antrenorul lor.

Francezul Paul Pogba este, in viziunea lui Mourinho, cel mai bun tanar jucator al acestei competitii, in ciuda faptului ca Franta nu a ajuns in careul de asi al Campionatului Mondial. "Cred ca a demonstrat faptul ca el va fi in mod sigur un mare jucator la urmatoare Cupa Mondiala", a incheiat antrenorul portughez.

#Campionatul Mondial Brazilia 2014, #finala campionatul mondial brazilia, #Cupa Mondiala Brazilia 2014 , #stiri CM 2014