CM 2014: Ghanezii s-au luat la bataie intre ei

Joi, 26 Iunie 2014, ora 18:04
3602 citiri
CM 2014: Ghanezii s-au luat la bataie intre ei
Foto: Goal

Scandalul din sanul nationalei Ghanei este departe de a se incheiat. Doi jucatori de baza ai formatiei africane au fost trimisi acasa de antrenor, in urma unor violente fizice si verbale.

Mijlocasii Sulley Muntari si Kevin-Prince Boateng au parasit lotul Ghanei, fiind suspendati pe o perioada nedeterminata de federatia de fotbal a tarii lor, scrie Goal. Ei au fost eliminati din lot marti si au parasit imediat cantonamentul echipei.

Ghanezii au fost in prealabil protagonistii unei intamplari neverosimile, toti fotbalistii anuntand ca nu vor intra pe teren astazi, cu Portugalia, in cazul in care nu vor primi banii care li se cuvin in urma calificariii la Cupa Mondiala. Totul s-a rezolvat insa dupa interventia presedintelui tarii, John Mahama.

Muntari a fost trimis acasa pentru ca l-ar fi batut pe un membru al Comitetului Executiv al federatiei de fotbal din tara sa. In schimb, Boateng e acuzat ca l-a injurat pe antrenorul Kwesi Appiah, insa jucatorul neaga acest lucru.

El a fost pedepsit pentru ca nu si-a cerut scuze in urma gestului sau reprobabil. Acesta sustine ca a avut un incident la antrenamente cu Muntari, acuzandu-l pe acesta, in gluma, ca a lovit mingea cu mana. Antrenorul ar fi vazut ca se contraziceau si i-a eliminat pe amandoi de pe teren, spune Boateng.

Dupa antrenament, el i-a cerut socoteala tehnicianul echipei, insa sustine ca acesta l-a injurat.

"Nimeni nu ar trebui sa creada ca l-am injurat pe antrenor. Voi merge acasa acum si le doresc colegilor mei succes la Campionatul Mondial in meciul contra Portugaliei", a tinut sa adauge jucatorul lui Schalke.

Ghana joaca joi, de la ora 19, cu Portugalia, intr-o partida transmisa in direct de site-ul Ziare.com.

Grindeanu, avertisment pentru Piedone: ”Votanţii de stânga, într-o proporţie covârşitoare, merg către candidatul nostru”
Grindeanu, avertisment pentru Piedone: ”Votanţii de stânga, într-o proporţie covârşitoare, merg către candidatul nostru”
Prim-vicepreşedintele PSD, Sorin Grindeanu, a declarat, miercuri, 24 aprilie, că soluţia pe care PSD a adoptat-o, de a candida Gabriela Firea, le dă o anumită siguranţă că votanţii de...
Răspunsul lui Piedone pentru Ciolacu: ”Mă duc în prăpastie”. Primarul Sectorului 5 acuză un blat la București
Răspunsul lui Piedone pentru Ciolacu: ”Mă duc în prăpastie”. Primarul Sectorului 5 acuză un blat la București
Cristian Popescu Piedone a exclus o retragere din cursa pentru Primăria Capitalei, după o solicitare făcută în acest sens de președintele PSD. Marcel Ciolacu i-a sugerat lui Piedone să își...
#bataie Ghana cantonament CM 2014, #Muntari Boateng exclusi lot Ghana , #stiri CM 2014