CM 2014: Mascherano: Durerea ne va urmari toata viata

Luni, 14 Iulie 2014, ora 15:06
2532 citiri
CM 2014: Mascherano: Durerea ne va urmari toata viata
Foto: telegraph.co.uk

Unul dintre cei mai buni jucatori argentinieni in finala pierduta in fata Germaniei, Javier Mascherano, si-a exprimat imensa tristete dupa ce a ratat sansa de a ridica deasupra capului cel mai ravnit trofeu din lumea fotbalistica.

Mascherano a fost foarte afectat la finalul meciului pierdut cu Germania (scor 0-1) si a vorbit cu greu despre acest moment trist al carierei lui, scrie Goal. El a facut o declaratie uimitoare dupa terminarea partidei.

Mascherano a tinut sa isi ceara scuze in fata oamenilor care si-au pus toate sperantele in echipa nationala a Argentinei. "Durerea va fi cu noi intreaga viata, este uriasa. Am dat tot ce am putut si ne pare rau pentru noi si pentru suporteri", a fost tot ce a putut sa declare Mascherano dupa finala Campionatului Mondial din Brazilia.

Sperantele echipei au fost strivite de golul din prelungiri marcat de germanul Mario Goetze, in urma unei pase venite dupa cursa impetuoasa a lui Schurrle. Antrenorul sud-american Alejandro Sabella s-a declarat si el dezmagit de pierderea finalei, insa a tinut sa isi felicite jucatorii, scrie smh.com.com.

"A fost un meci foarte echilibrat. Au avut mai multa posesie, dar noi am avut mai multe ocazii mari. Ne-a lipsit eficienta. E foarte trist, imi pare rau pentru jucatori, dar sunt si multumit pentru ca avem un grup extraordinar care a dat totul pe teren. Jucatorii au fost luptatori, cel putin in sens fotbalistic. Ii felicit, evident, pentru ca altceva nu e de facut acum. Au dat si ultima picatura de sudoare pentru Argentina. Dupa 24 de ani, au scris istorie. Plecam cu un gust dulce-amarui", a tinut sa caracterizeze Sabella finala pierduta contra Germaniei pe taram sud-american.

#Germania Argentina, #reactii Germania Argentina , #stiri CM 2014