CM 2014: Presa americana: Messi e terminat!

Miercuri, 16 Iulie 2014, ora 11:06
4173 citiri
CM 2014: Presa americana: Messi e terminat!

Lionel Messi a dezamagit in finala Cupei Mondiale, iar perspectivele nu par a fi deloc bune pentru el.

Argentinianul a ratat singurul trofeu major care ii lipsea, astfel ca presa americana sustine ca acest esec il va marca in asa fel incat nu va mai putea fi niciodata acel Messi care a incantat lumea fotbalului.

"In ciuda formei slabe a lui Messi, Argentina a trecut pentru prima data de faza sferturilor in ultimii 24 de ani. Ca si in finala cu Germania din 1990, principalul protagonist nu si-a putut ajuta echipa pentru a atinge inaltime. Acum, doar cei mai optimisti suporteri vor mai crede ca protejatul lui Maradona isi va conduce echipa spre glorie in Rusia, in 2018. Messi va fi un veteran de 31 de ani, care va avea picioarele si mai obosite. Momentul sau a fost acum, dar am vazut cu totii ca nu a fost pregatit de lupta, venind dupa un sezon dezamagitor si la echipa de club. Acum e terminat", comenteaza jurnalistii de la portalul Blecher Report.

CM 2014: Messi face o declaratie neasteptata

De altfel, sursa citata a remarcat faptul ca Leo Messi nu a avut niciodata capacitatea de a fi un lider.

"Presiunea a fost intotdeauna pe el la Barcelona, dar sa tinem cont ca a facut tot timpul parte din echipe castigatoare. Cand Barcelona a inceput sa piarda teren in sezonul precedent, l-am vazut tot mai putin pe vechiul Messi. Ce s-a intamplat la Cupa Mondiala poate fi fatal pentru Messi, in perspectiva Barcelonei", a mai scris sursa citata.

Leo Messi a reusit patru goluri la Cupa Mondiala, insa toate au venit in faza grupelor.

C.S.

Citește și:
Președintele Consiliului European vine în România. Anunțul, făcut după vizita lui Klaus Iohannis la Bruxelles
Președintele Consiliului European vine în România. Anunțul, făcut după vizita lui Klaus Iohannis la Bruxelles
Preşedintele Klaus Iohannis îl va primi luni, 27 martie, la Palatul Cotroceni, pe preşedintele Consiliului European, Charles Michel. Anunțul a fost făcut vineri, 24 martie, de...
Ce s-a discutat la Consiliul European. Explicațiile președintelui României, Klaus Iohannis
Ce s-a discutat la Consiliul European. Explicațiile președintelui României, Klaus Iohannis
Preşedintele Klaus Iohannis a participat, joi şi vineri, la Consiliul European de la Bruxelles, transmite Administraţia Prezidenţială. Astfel, Consiliul European a luat notă de mandatele...
#Leo Messi Cupa Mondiala, #Leo Messi presa americana, #goluri Messi , #stiri CM 2014