CM 2014: Robben le raspunde criticilor

Luni, 07 Iulie 2014, ora 23:38
4089 citiri
CM 2014: Robben le raspunde criticilor
Foto: goal.com

Arjen Robben s-a declarat exasperat de criticile primite la adresa sa, in special din cauza simularii din meciul cu Mexic.

Atacantul olandez a tinut sa raspunda numeroaselor critici primite dupa acest meci de la Cupa Mondiala, reactia lui fiind una nervoasa, scrie Goal. Multi l-au acuzat pe Robben de faptul ca triseaza mereu si incearca sa simuleze prea des in timpul meciurilor, ceea ce lui nu i-a convenit deloc.

"In ultimele zile s-a vorbit mult despre simulare si m-am saturat de asa ceva. Sunt lovit din toate partile si am noroc ca nu ma accidentez. Am simtit ca pot face diferenta, dar nu am primit mingea indeajuns de mult", a tinut sa precizeze el in legatura cu ultimele evolutii din Brazilia.

Robben a vorbit si despre atmosfera din sanul formatiei Olandei, in urma calificarii obtinute impotriva echipei nationale din Costa Rica. "A fost petrecere in vestiar, ne-am descurcat si la penaltiuri, felicitari lui Tim. Acest lucru arata ca facem totul impreuna", a tinut sa spuna el despre ceea ce s-a intamplat dupa sfertul de finala si in special despre contributia lui Tim Krul la aceasta reusita.

Robben nu a uitat sa isi atace si adversarii, insistand asupra faptului ca este si el adesea pacalit in timpul meciurilor de jucatorii echipelor pe care le infrunta. In semifinale, Olanda va da piept cu Argentina, partida urmand a se desfasura miercuri la Sao Paolo.

#Campionatul Mondial Brazilia 2014, #Cupa Mondiala Brazilia 2014, #Olanda Argentina Campionatul Mondial , #stiri CM 2014