CM 2014: Schweinsteiger, despre castigarea trofeului

Luni, 14 Iulie 2014, ora 12:49
2824 citiri
CM 2014: Schweinsteiger, despre castigarea trofeului
Foto: goal.com

Unul dintre cei mai buni jucatori germani ai finalei din Brazilia, Bastian Schweinsteiger, a vorbit despre acest moment extraordinar din istoria echipei sale nationale, afirmand ca a crezut mereu in triumful nemtilor la aceasta competitie.

El a jucat si in echipa care a ratat finala in 2006, chiar pe teren propriu, si in cea care a pierdut semifinala din 2010 in fata Spaniei, scrie Goal.

Mijlocasul a declarat dupa meci ca a avut convingerea ca Germania se va impune acum, chiar si in cele mai dificile momente ale acestei campanii.

"E un sentiment incredibil. Au fost unele meciuri grele, in special cel contra Frantei. Dar am crezut in noi. Impotriva Argentinei a fost acelasi lucru: am crezut in noi insine. Ne-am spus ca trebuie sa facem asta si am facut-o. Din 2006, am fost mereu in semifinale, dar acum am facut un pas inainte", a declarat mijlocasul lui Bayern Munchen.

"Cel mai important lucru e ca avem calitate. Avem jucatori de calitate, traditie in jocul nostru si mentalitate. Putem alerga, presa adversarul, ne putem apara. Acum suntem numarul 1 in lume si vrem sa ne bucuram de acest moment. Nu am fost sub presiune. Suntem singura echipa europeana care a castigat o Cupa Mondiala in America de Sud. Pentru mine e foarte special, baietii sunt atat de fericiti. In seara asta am jucat si pentru brazilieni si am vrea sa le multumim pentru sprijin", a adaugat Schweinsteiger.

#Germania Argentina, #Germania Argentina Cupa Mondiala , #stiri CM 2014