Cupa Mondiala 2014: Avancronica partidei Elvetia - Ecuador

Duminica, 15 Iunie 2014, ora 10:14
3047 citiri
Cupa Mondiala 2014: Avancronica partidei Elvetia - Ecuador
Foto - www.livetipsportal.com

Elvetia si Ecuador se vor intalni duminica de la ora 19, in primul meci din cadrul grupei E de la Campionatul Mondial de fotbal din Brazilia, o partida care urmeaza sa se desfasoare in capitala Brasilia, in direct pe Ziare.com.

Nationala din ''Tara Cantoanelor'' a mai jucat pana acum de 5 ori la CM in fata unor echipe din America de Sud, inregistrand un egal, cu Brazilia, in 1950, si patru esecuri, de doua ori cu Chile, o data cu Argentina si Columbia.

De remarcat faptul ca europenii au un palmares de invidiat in ultimii ani, Elvetia pierzand un singur joc in ultimii doi ani, un amical cu Coreea de Sud in noiembrie 2013.

Elvetia si Ecuador nu s-au mai intalnit pana acum la nivel de prima reprezentativa.

Partida va avea loc la ora locala 13, ora 19 in Romania, temperatura anuntandu-se una fierbinte, de peste 30 de grade.

Jocul se anunta unul pe muchie de cutit, avand in vedere ca cele doua sunt favorite in lupta pentru locul 2, Franta fiind cotata de specialisti cu cele mai mari sanse pentru ocuparea locului 1 in grupa. Honduras, a patra echipa din ecuatie, are cele mai mici sanse de calificare.

Meciul va avea loc pe stadionul Estadio Nacional din Brasilia, capitala Braziliei (capacitate de 69.349 locuri) si va fi arbitrat de uzbekul Ravsan Irmatov.

Iata si echipele probabile:

Elvetia: 1. Diego Benaglio - 2. Stephan Lichtsteiner, 5. Steve von Bergen, 20. Johann Djourou, 13. Ricardo Rodgriguez - 8. Gokhan Inler (capitan), 11. Valon Behrami, 10. Granit Xhaka, 23. Xherdan Shaqiri, 14. Valentin Stocker - 19. Josip Drmic. Selectioner: Ottmar Hitzfeld.

Ecuador: 1. Maximo Banguera - 4. Juan Carlos Paredes, 2. Jorge Guagua, 3. Frickson Erazo, 10. Walter Ayovi - 16. Antonio Valencia, 8. Edison Mendez, 6. Cristian Noboa, 7. Jefferson Montero - 13. Enner Valencia, 11. Felipe Caicedo. Selectioner: Reinaldo Rueda.

Jocul va fi in direct pe Ziare.com de la ora 19 si va fi televizat pe TVR 1.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Gafa rușinoasă a premierului Ciolacu în Qatar. Ce-a putut să spună în loc de ”lecție” VIDEO
Gafa rușinoasă a premierului Ciolacu în Qatar. Ce-a putut să spună în loc de ”lecție” VIDEO
În timpul vizitei sale în Qatar, premierul Marcel Ciolacu a fost protagonistul unei gafe rușinoase, în timp ce lăuda grandoarea Campionatului Mondial de Fotbal găzduit de țara asiatică în...
Scandal electoral la Sibiu. Unul dintre candidații la locale, bătut cu biciul de fratele primarului VIDEO
Scandal electoral la Sibiu. Unul dintre candidații la locale, bătut cu biciul de fratele primarului VIDEO
Scandalul a avut loc în localitatea sibiană Brădeni. Candidatul PSD la primărie, Dan Braga, a filmat mai multe clipuri video în curțile familiei actualului edil, fără, însă, a primi...
#avancronica elvetia ecuador, #elvetia ecuador prim meci al zilei, #avancronica elvetia ecuador campionat mondial , #stiri CM 2014