Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Cupa Mondiala 2014: Presa spaniola reactioneaza dur dupa umilinta cu Olanda

Sambata, 14 Iunie 2014, ora 08:14
8594 citiri
Cupa Mondiala 2014: Presa spaniola reactioneaza dur dupa umilinta cu Olanda
Foto: Marca

Presa spaniola a reactionat dur dupa ce reprezentativa pregatita de Vicente del Bosque a pierdut primul meci de la Cupa Mondiala, scor 1-5, in fata Olandei.

Jurnalistii iberici nu au avut mila de campioana mondiala si au folosit cuvinte grele. "Umilinta mondiala!", a titrat Marca, pentru ca apoi sa avertizeze ca acest meci poate avea urmari grave, in perspectiva unor posibile optimi de finala cu Brazilia.

"Dezastru pentru inceput. Campioana a fost umilita de Olanda intr-o repriza secunda spectaculoasa a lui Robben si compania. Optimile se complica", a mai scris sursa citata.

La randul lor, jurnalistii de la As au continuat nota dura. "Cel mai rau cosmar al campionilor", a fost titlul publicatiei din Madrid.

Principalul responsabil pentru esec este portarul Ilker Casillas, in opinia jurnalistilor de la As. "Daca doriti, va puteti tortura singuri privind eroarea lui Casillas de la golul patru. Greseala sa simbolizeaza colapsul. Jucatorul care ne-a protejat timp de sase ani, cu talent si noroc, ne-a lasat descoperiti", a mentionat As.

"Olanda ridiculizeaza Spania", au scris si catalanii de la Mundo Deportivo, care amintesc ca ibericii au pierdut si meciul de deschidere din urma cu patru ani, impotriva Elvetiei.

"Spania a pierdut in fata Elvetiei, dar a fost mult mai buna. A aratat un joc pe care nu l-am vazut impotriva Olandei", avertizeaza Mundo Deportivo.

O alta publicatie catalana, Sport, titreaza ca "Spania traieste cel mai prost cosmar", pentru ca apoi sa mentioneze ca "suntem pusi in fata unui scenariu mult mai delicat pentru a avansa in turneu".

CM 2014: Campioana mondiala Spania, umilita de Olanda

Spania a fost invinsa de Olanda, scor 1-5, intr-un meci din Grupa B a Cupei Mondiale.

Ibericii au deschis scorul prin Xabi Alonso, dar olandezii au punctat apoi prin Van Persie (2), Robben (2) si De Vrij.

Olanda conduce in Grupa B, cu 3 puncte, la egalitate cu Chile. Australia si Spania nu au niciun punct.

Etapa urmatoare, Australia va intalni Olanda, pe 18 iunie de la ora 19:00, iar Spania pe Chile, in aceeasi zi, de la ora 22:00.

C.S.

Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
BEC vine în sprijinul PSD și PNL. Decizia surpriză care le permite să aibă candidați separați la Primăria Capitalei
BEC vine în sprijinul PSD și PNL. Decizia surpriză care le permite să aibă candidați separați la Primăria Capitalei
Biroul Electoral Central (BEC) a adoptat miercuri, 24 aprilie, o hotărâre prin care permite desființarea unei alianțe electorale până la data de 26 aprilie,astfel că PSD și PNL vor putea...
#Olanda umileste Spania, #Olanda Spania Cupa Mondiala, #Spania umilita presa spaniola , #stiri CM 2014