Mircea Lucescu da verdictul: Iata de ce a pierdut Argentina finala Cupei Mondiale

Luni, 14 Iulie 2014, ora 13:43
5387 citiri
Mircea Lucescu da verdictul: Iata de ce a pierdut Argentina finala Cupei Mondiale

Antrenorul lui Sahtior Donetk, Mircea Lucescu, a analizat infrangerea pe care argentinienii au suferit-o in fata Germaniei, in finala Cupei Mondiale.

"Argentinienii se asteptau la foarte multe de la Messi, dar l-au inchis foarte bine. Totul a fost organizat pentru el, echipa a fost foarte agresiva, i-a dat posibilitatea lui sa se odihneasca. Chiar si asa, pentru mine ramane jucatorul care a impresionat foarte mult. Cand avea mingea la picior, era nevoie de 3-4 jucatori sa-l deposedeze. Din pacate, atunci cand el primea mingea, ceilalti coechipieri nu-l ajutau deloc", a spus Lucescu la Dolce Sport.

Apoi, Lucescu a comentat si jocul invingatorilor din finala de la Rio de Janeiro.

"Germania a castigat printr-o foarte buna organizare de joc, printr-o capacitate fizica exceptionala... Au gasit o formula foarte echilibrata si inca tanara. Ce mobilitate, ce dinamica au avut in joc! Germania a meritat din plin. A fost un meci extraordinar, s-a jucat la o intensitate deosebita, iar golul lui Goetze a fost deosebit", a comentat Lucescu.

Germania a castigat Cupa Mondiala 2014

Germania a castigat Cupa Mondiala din Brazilia dupa ce a invins Argentina, in prelungiri, cu scorul 1-0.

Singurul gol al meciului a fost marcat de mijlocasul Mario Goetze de la Bayern Munchen.

Acesta este al patrulea titlu mondial pe care nationala Germaniei il castiga in istorie. Argentina ramane cu doua trofee castigate.

C.S.

#Mircea Lucescu Cupa Mondiala, #finala Cupa Mondiala , #stiri CM 2014