Ședință a coaliției de guvernare: se împart funcțiile în viitorul cabinet condus de Marcel Ciolacu. Când demisionează Nicolae Ciucă

18 Mai 2023 - Ședință a coaliției de guvernare: se împart funcțiile în viitorul cabinet condus de Marcel Ciolacu. Când demisionează Nicolae Ciucă

Liderii coaliţiei de guvernare se reunesc într-o şedinţă joi, 18 mai, începând cu ora 13.00, pentru discuţii privind rocada premierilor şi formula noului Executiv condus de Marcel Ciolacu.

Coalitie psd pnl

Florin Cîțu cere PNL-ului să rupă actuala coaliție: ”Cu cât stai mai mult lângă PSD, te dizolvi şi dispari ca partid”

11 Aprilie 2023 - Florin Cîțu cere PNL-ului să rupă actuala coaliție: ”Cu cât stai mai mult lângă PSD, te dizolvi şi dispari ca partid”

Fostul premier Florin Cîţu, senator PNL, a declarat marţi, 11 aprilie, că el nu a vrut coaliţia cu PSD şi că este momentul să se discute despre planurile de viitor pentru PNL.

Cătălin Drulă critică ”reforma” pensiilor speciale promovată de PSD și PNL: ”Din 18.000 de lei, premierul Ciucă rămâne cu 17.000”

28 Martie 2023 - Cătălin Drulă critică ”reforma” pensiilor speciale promovată de PSD și PNL: ”Din 18.000 de lei, premierul Ciucă rămâne cu 17.000”

Liderul USR, Cătălin Drulă, a acuzat din nou PSD și PNL marți, 28 martie, că apără pensiile speciale.

”Radiografia” coaliției făcută de Cătălin Drulă. „PSD a înghițit PNL. Ciolacu îl poziţionează ca un subaltern pe Ciucă”

16 Martie 2023 - ”Radiografia” coaliției făcută de Cătălin Drulă. „PSD a înghițit PNL. Ciolacu îl poziţionează ca un subaltern pe Ciucă”

Preşedintele USR, Cătălin Drulă, a declarat joi, 16 martie, într-o conferinţă de presă la Alba Iulia, că nu mai există două partide, PSD şi PNL, ci "un fost partid numit PNL" şi "PSD-ul

Ludovic Orban, despre rocada guvernamentală: ”Va fi catastrofală pentru PNL”

03 Martie 2023 - Ludovic Orban, despre rocada guvernamentală: ”Va fi catastrofală pentru PNL”

Preşedintele partidului Forţa Dreptei, Ludovic Orban, și-a atacat din nou vineri, 3 martie, foștii colegi din PNL, care au făcut o ”alianță contra naturii” cu PSD.

Consens în coaliție pe legile Educației. Când le va prezenta public ministrul Ligia Deca SURSE

23 Februarie 2023 - Consens în coaliție pe legile Educației. Când le va prezenta public ministrul Ligia Deca SURSE

Ministrul Educaţiei, Ligia Deca, va prezenta luni Legile Educaţiei, potrivit unor surse Adevărul.

Klaus Iohannis laudă reușitele coaliției PSD-PNL: ”Au fost mulţi care ne-au spus că nu o să fim în stare să facem nimic”

22 Februarie 2023 - Klaus Iohannis laudă reușitele coaliției PSD-PNL: ”Au fost mulţi care ne-au spus că nu o să fim în stare să facem nimic”

Preşedintele Klaus Iohannis a afirmat miercuri, 22 februarie, că este foarte mulțumit că România este guvernată şi că există o coaliţie care are majoritate în Parlament.

Florin Cîțu își face platformă pentru a lupta împotriva PSD: ”Socialiștii și extremiștii de stânga vor o mare naționalizare”

19 Ianuarie 2023 - Florin Cîțu își face platformă pentru a lupta împotriva PSD: ”Socialiștii și extremiștii de stânga vor o mare naționalizare”

Florin Cîțu, fost premier și fost lider PNL, a anunțat joi, 19 ianuarie, constituirea unei platforme interne în cadrul partidului - ”Forumul de Dreapta”.

Marile ambiții ale premierului Ciucă înainte de a-i ceda fotoliul lui Marcel Ciolacu. Ce dosare importante vrea să închidă

16 Ianuarie 2023 - Marile ambiții ale premierului Ciucă înainte de a-i ceda fotoliul lui Marcel Ciolacu. Ce dosare importante vrea să închidă

Ultimele luni ale lui Nicolae Ciucă la conducerea Guvernului pot aduce finalizarea unor legi importante. În luna mai, potrivit protocolului coaliției PSD-PNL-UDMR, social-democrații vor prelua

USR a prezentat „Cartea Neagră” a guvernării PSD-PNL: „La un an de guvernare se văd doar scumpiri record, plagiate şi proiecte ratate”

24 Noiembrie 2022 - USR a prezentat „Cartea Neagră” a guvernării PSD-PNL: „La un an de guvernare se văd doar scumpiri record, plagiate şi proiecte ratate”

Liderul USR Cătălin Drulă a prezentat joi, 24 noiembrie, un raport critic al activităţii Guvernului la un an de la preluarea mandatului, intitulat „Cartea Neagră” a guvernării PSD-PNL,

USR acuză PSD și PNL de minciună după ce au stabilit majorarea pensiilor cu 12,5%: ”Bambilici şi umilire a părinţilor şi bunicilor noştri”

21 Noiembrie 2022 - USR acuză PSD și PNL de minciună după ce au stabilit majorarea pensiilor cu 12,5%: ”Bambilici şi umilire a părinţilor şi bunicilor noştri”

Preşedintele USR, Cătălin Drulă, i-a acuzat de minciună luni, 21 noiembrie, pe liderii coaliției PSD-PNL, după ce au anunțat majorarea pensiilor cu doar 12,5%.

Un deputat PNL nu exclude varianta ieșirii partidului de la guvernare: ”Cred că toţi membrii coaliţiei ar trebui să ţină puţin săbiile în teacă”

21 Noiembrie 2022 - Un deputat PNL nu exclude varianta ieșirii partidului de la guvernare: ”Cred că toţi membrii coaliţiei ar trebui să ţină puţin săbiile în teacă”

Deputatul PNL Călin Ioan Bota a vorbit luni despre scenariul ieşirii partidului de la guvernare, pe fondul tensiunilor din coaliţie.

Ce s-ar putea întâmpla dacă în luna mai, la rotativa guvernamentală, Klaus Iohannis nu ar numi un premier de la PSD. „Există un acord public”

13 Noiembrie 2022 - Ce s-ar putea întâmpla dacă în luna mai, la rotativa guvernamentală, Klaus Iohannis nu ar numi un premier de la PSD. „Există un acord public”

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat duminică, 13 noiembrie, întrebat fiind dacă în interiorul PSD a fost analizat scenariul alegerilor anticipate, că se poate ajunge la alegeri

PSD discută despre noua propunere a partidului pentru Ministerul Apărării

31 Octombrie 2022 - PSD discută despre noua propunere a partidului pentru Ministerul Apărării

Liderii PSD se reunesc luni după-amiază la București în ședința Consiliul Politic Național (CPN), potrivit unui anunț al partidului.

Ludovic Orban: ”PNL îi lustruiește ghetele lui Ciolacu”. Ce șanse îi dă fostul premier lui Nicolae Ciucă la prezidențiale

27 Septembrie 2022 - Ludovic Orban: ”PNL îi lustruiește ghetele lui Ciolacu”. Ce șanse îi dă fostul premier lui Nicolae Ciucă la prezidențiale

Liderul partidului Forța Dreptei, Ludovic Orban, fost premier și fost lider al PNL, a lansat marți, 27 septembrie, un nou atac împotriva foștilor colegi care au ales coaliția cu PSD și a

Ministrul care critică supraimpozitarea contractelor part-time: ”A fost un compromis pentru funcționarea coaliției”

13 Septembrie 2022 - Ministrul care critică supraimpozitarea contractelor part-time: ”A fost un compromis pentru funcționarea coaliției”

Ministrul Antreprenoriatului şi Turismului, Daniel Cadariu, a declarat marţi, 13 septembrie, că măsura privind supraimpozitarea contractelor part-time face parte din compromisurile acceptate în

Opoziția, mai divizată ca niciodată în noua sesiune parlamentară. Cum arată noul raport de putere din moșia stăpânită de PNL-PSD

31 August 2022 - Opoziția, mai divizată ca niciodată în noua sesiune parlamentară. Cum arată noul raport de putere din moșia stăpânită de PNL-PSD

A doua sesiune parlamentară din 2022 începe joi, 1 septembrie, cu numeroase restanțe din trecut, urgențe legislative, dar și o opoziție divizată unde niciun partid nu poate sesiza de unul

Ce spune Virgil Popescu de o posibilă remaniere: „Nu îmi este teamă decât de Dumnezeu”

24 August 2022 - Ce spune Virgil Popescu de o posibilă remaniere: „Nu îmi este teamă decât de Dumnezeu”

Ministrul Energiei Virgil Popescu a fost întrebat miercuri, 24 august, dacă își face griji cu privire la o posibilă remaniere din funcție.

Coaliția PSD-PNL a făcut terci legea care-i proteja pe avertizorii de integritate și riscă procedura de infringement. „Poate arunca în aer PNRR”

30 Iunie 2022 - Coaliția PSD-PNL a făcut terci legea care-i proteja pe avertizorii de integritate și riscă procedura de infringement. „Poate arunca în aer PNRR”

Joi, 29 iunie, coaliția de guvernare PSD-PNL-UDMR a trecut prin parlament mai multe amendamente privind protejarea avertizorilor de integritate, în ciuda avertismentelor venite din partea

PSD mută în spațiul public neînțelegerile cu PNL privind măsurile fiscale: ”Guvernarea înseamnă mai mult decât o cârpeală”

21 Iunie 2022 - PSD mută în spațiul public neînțelegerile cu PNL privind măsurile fiscale: ”Guvernarea înseamnă mai mult decât o cârpeală”

PSD a transmis marți, 21 iunie, că este necesară o discuție urgentă în coaliție privind măsurile de combatere a creșterii prețurilor la carburanți. Partidul a subliniat că propunerile

Rareș Bogdan descrie concubinajul cu PSD: ”Nu vă închipuiţi că e lapte şi miere, dar învăţăm să convieţuim”

03 Iunie 2022 - Rareș Bogdan descrie concubinajul cu PSD: ”Nu vă închipuiţi că e lapte şi miere, dar învăţăm să convieţuim”

Prim-vicepreşedintele PNL Rareş Bogdan a vorbit vineri, 3 iunie, despre modul în care funcționează coaliția de guvernare, precizând că PNL este ”vioara întâi” atât timp cât are

Care este în opinia lui Marcel Ciolacu cea mai mare greșeală a guvernării. Atac fin la adresa PNL

26 Mai 2022 - Care este în opinia lui Marcel Ciolacu cea mai mare greșeală a guvernării. Atac fin la adresa PNL

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat joi, 26 mai, că cea mai mare greșeală a guvernului a fost ”liberalizarea haotică la energie”. El a lăudat, în schimb, creșterea economică din

Marcel Ciolacu va veni în Parlament cu bilanțul „nefardat” al primelor 6 luni de guvernare

26 Mai 2022 - Marcel Ciolacu va veni în Parlament cu bilanțul „nefardat” al primelor 6 luni de guvernare

PSD va prezenta în fața Parlamentului, joi, de la ora 18.00, bilanţul primelor 6 luni de guvernare. Liderul partidului, Marcel Ciolacu, a afirmat că bilanţul va fi unul cinstit şi realist, iar

Ce notă dă ministrul de Interne colaborării cu PSD: ”PNL nu participă la guvernări în calitate de partid balama”

23 Mai 2022 - Ce notă dă ministrul de Interne colaborării cu PSD: ”PNL nu participă la guvernări în calitate de partid balama”

Secretarul general interimar al PNL, Lucian Bode, a vorbit luni, 23 mai, despre colaborarea cu PSD și viitoarele alegeri.

Drulă, vehement cu alianța PSD-PNL: "Ne bagă creşteri de taxe şi impozit progresiv. Nici gând să scadă cheltuielile statului"

17 Mai 2022 - Drulă, vehement cu alianța PSD-PNL: "Ne bagă creşteri de taxe şi impozit progresiv. Nici gând să scadă cheltuielile statului"

Preşedintele interimar al USR Cătălin Drulă a afirmat că PSD şi PNL vor să crească taxele şi să introducă impozitul progresiv, în contextul în care au crescut deja preţurile. El a mai

Cum a uitat PNL de promisiunea alegerii primarilor în două tururi

06 Mai 2022 - Cum a uitat PNL de promisiunea alegerii primarilor în două tururi

Una dintre principalele promisiuni ale PNL dinaintea campaniei electorale, alegerea primarilor în două tururi, devine încetul cu încetul un subiect uitat printre rândurile liberalilor. Cerută

Sorin Grindeanu dă asigurări că ”nu va exista un USL în 2024”. Ce spune ministrul Transporturilor despre o eventuală candidatură la președinție

20 Aprilie 2022 - Sorin Grindeanu dă asigurări că ”nu va exista un USL în 2024”. Ce spune ministrul Transporturilor despre o eventuală candidatură la președinție

Vicepremierul Sorin Grindeanu a vorbit miercuri, 20 aprilie, despre actuala coaliție PSD-PNL și viitorul acesteia.

Marcel Ciolacu vrea „relație pe termen lung” cu PNL. „După alegeri soluţia rămâne tot o coaliţie”

17 Aprilie 2022 - Marcel Ciolacu vrea „relație pe termen lung” cu PNL. „După alegeri soluţia rămâne tot o coaliţie”

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu a declarat duminică, 17 aprilie, la Antena 3, despre viitorul coaliţiei de guvernare, că după alegeri, cum arată în acest moment procentele şi formaţiunile

Kelemen Hunor vede posibilă continuarea coaliției cu PSD-PNL până în 2028: ”Nu există alternativă”

05 Aprilie 2022 - Kelemen Hunor vede posibilă continuarea coaliției cu PSD-PNL până în 2028: ”Nu există alternativă”

Vicepremierul Kelemen Hunor (UDMR) a vorbit marți, 5 aprilie, despre șansele ca actuala coaliție cu PSD și PNL să reziste chiar și după 2024.

USR și PNL se întrec deja în rezultate la alegerile din 2024. Cătălin Drulă: ”Vom intra la guvernare din poziţie de prim partid”

17 Februarie 2022 - USR și PNL se întrec deja în rezultate la alegerile din 2024. Cătălin Drulă: ”Vom intra la guvernare din poziţie de prim partid”

Președintele interimar al USR, Cătălin Drulă, a declarat joi, 17 februarie, că partidul său

Top 3 știri din presa centrală

Problemele OUG-ului pentru creșterea salariilor profesorilor. Ordonanța este neconstituțională, susține Consiliul Legislativ
Guvernul a adoptat joi o ordonanță de urgență prin care vor fi crescute salariile angajaților din Educație, într-o efort pentru a opri greva...

Se „ascut cuțitele” între PNL și PSD. Liberalii au lansat atacuri în rafală la adresa miniștrilor PSD
Coaliția de guvernare este încercată de noi tensiuni după ce mai mulți lideri din PNL i-au luat la rând pe miniștrii de la PSD. Primul...

Regele Charles a ajuns în Valea Zălanului. Cadourile speciale primite de la localnici VIDEO
Regele Charles al III-lea a ajuns, vineri seară, la Valea Zălanului, unde a fost întâmpinat de mai mulţi localnici, pe care i-a salutat,...
  1. Turiști români, cazați la cinci stele și all inclusive, nevoiți să mânânce în oraș: „Egiptenii sunt needucați”
  2. Românii își caută parteneri de drum spre Grecia. "Sunt niște băieți care repară aceeași mașină în aceeași curbă, de vreo 10 ani"
  3. O cunoscută prezentatoare tv din România, acuzată că a venit beată la emisiune: "Stare vizibilă de incoerență, gesticulări excesive, glume deplasate" VIDEO
  4. Româncă amendată pentru că a circulat fără bilet, chiar dacă avea abonament: „Nu a arătat motivul pentru care l-a uitat acasă”
  5. Paradox pe piața muncii: șoferii de TIR sunt plătiți regește, dar sunt tot mai greu de găsit. „Multe persoane „dezertează” fără un minim preaviz”
  6. Blocată în aeroport, Monica Tatoiu a desființat Taromul: ”Nu trebuie să investești în pipițele de la marketing și amantele nu știu cui”
  7. "Ce să-i facem, să-l castrăm?" Reacția mamei Deliei Matache, după ce s-a întâmplat la nunta lui Smiley cu Gina Pistol
  8. Când se vor termina grevele. Previziunile făcute de Carmen Harra: ”Să vă așteptați toamna asta”
  9. O mare putere mondială a prins Rusia în capcană. Moscova și-a blocat banii la peste 4.000 de kilometri distanță
  10. Mesajul lui Viktor Orban pentru patronul echipei Sepsi Sfîntu Gheorghe