Andrei Macedon

Colaborator

Andrei Macedon

Articole: 5

Comentarii: 39

Publica din: 03.08.2010

Tara/Oras: Ramnicu Valcea

Profesie: Administrator firma

Despre mine

Dorinta de a scrie este una destul de veche. In principal, mass media romaneasca pierde din vedere imaginea "macro" asupra lumii in care traim. Presa scrisa este momentan mult prea preocupata cu "actualitatea" murdara. Se pare ca suntem din ce in ce mai prinsi in cotidian si uitam de ceea ce americanii numesc "the big picture", ceea ce ne-ar ajuta sa integem lumea in care traim si sa anticipam urmatoarele evenimente.

Gasesc ca presa scrisa este de domeniul trecutului si mai are doar putin pana isi va da ultima suflare. Cred cu tarie ca Internetul, prin oportunitatea de a conecta oameni diferiti, din colturi diferite ale lumii, reprezinta o alternative la presa in general. Orice informatie chiar este accesibila doar la un click distanta. Mai mult ca sigur acesta este viitorul.

Educatie


Am absolvit Colegiul National Mircea cel Batran din Ramnicu Valcea. In prezent sunt student la Universitatea Romano-Americana din Bucuresti, la sectia Management din cadrul Facultatii de Management si Marketing. In ultima perioada am reusit sa adun experienta in domeniul advertising-ului, reusind sa colaborez cu success cu diverse firme din strainatate care au fost interesate sa isi popularizeze brandurile, produsele, serviciile sau pozitia in mediul online.

Cariera


De la inceputul anului 2010, sunt actionar si administrator la falkun srl, o firma dedicata crearii de continut publicitar, web development, dar si implicata in comertul online.

Viata personala


Imi place sa calatoresc si sa citesc carti intradevar interesante, nu propaganda ieftina.
Citatul de suflet

"Life was like a box of chocolates. You never know what you're gonna get "

Forrest Gump