Aurel Draghici

Colaborator

Aurel Draghici

Articole: 2705

Comentarii: 1620

Publica din: 26.07.2010

Tara/Oras: Brazi, Prahova

Profesie: Pensionar

Castigator
Despre mine

Sunt un om cat se poate de normal si marturisesc ca imi place in "nebunia" care ma inconjoara. Simti ca te pisca viata autentica, te scoate din letargie, iti da batai de cap, te obliga sa nu stai cu mainile in san. Chiar avem treaba de facut.

 

Educatie

 

Centrul Scolar  de Chimie Ploiesti, Liceul Mihai Viteazul Ploiesti, cursuri de scurta durata Administratie Publica Locala

 

Cariera

 

32 de ani lucrati in Rafinaria Brazi (la ora actuala Petrobrazi – sucursala OMV Petrom), de unde am iesit la pensie la o varsta destul de tanara, din cauza conditiilor speciale de lucru.

In plan jurnalistic am in spate o experienta  de aproape patru decenii, fara sa fi avut vreodata ambitia ca pe cartea mea de munca sa fie trecuta profesia de ziarist, preferand s-o fac in general de placere ... dar nu si  fara responsabilitate.

Am peste 2.000 de articole publicate in perioada 1972-2010 in: Cutezatorii, Albina, Sport, Urzica, Scanteia  Tineretului, Flacara, Flamura Prahovei, Tineretul liber, Prahova libera, Prahova, Flacara lui Adrian Paunescu, Rebus, Romania libera, Curierul de Prahova, Gazeta Sportului, Ziua, Monitorul de Prahova, Informatia Prahovei.

 

Viata personala

 

Casatorit de 30 de ani, doi copii, si un nepot care ma face sa privesc cu optimism inainte.

"Am ales sa scriu pe Ziare.com pentru ca libertatea si spatiul de exprimare de aici sunt atat de generoase."

Aurel Draghici

Citatul de suflet

"Voiesti sa cunosti lucrurile? Priveste-le de aproape. Vrei sa-ti placa? Priveste-le de departe. "

I.L. Caragiale