Dana Dobre

Colaborator

Dana Dobre

Articole: 610

Comentarii: 1918

Publica din: 18.02.2013

Tara/Oras: Bucuresti

Profesie: Specialist Comunicare si Relatii Publice

Castigator
Despre mine

Cuvantul este ca o sabie cu doua taisuri: poate aduce mangaiere sau poate ucide.

 

Traim intr-o lume in care informatia abunda in mesaje diversificate pe categorii de interes public, oamenii au nevoie de cei care scriu, care le servesc acea hrana zilnica care incita, intristeaza, bucura, completeaza acea parte a vietii care cere informatie pertinenta spre cunoasterea mediului local sau global, precum si a semenilor cu care ne intersectam in peregrinarile zilnice, reale sau virtuale.

 

Scriu pentru oameni si despre oameni, cu bucurie negraita uneori stiind ca mii de ochi sunt atintiti asupra unui subiect adus in atentie, mai ales stiind ca Ziare.com dovedeste transparenta, prin posibilitatea feed-back-ului la fiecare articol publicat.

Educatie

Universitatea Bucuresti – Facultatea de Litere; Continuare studii - Comunicare Sociala si Relatii Publice

Cariera

Primaria Municipiului Bucuresti, Consiliul General al Municipiului Bucuresti, Asociatia Culturala Genesis Romania, Asociatia Mulatrilor din Romania, Organizatia Femeilor Refugiate din Romania, Organizatia pentru Refugiati si Migranti, Ziarul Consens.

Viata personala

Casatorita, 3 copii. Consider familia un dar divin, oaza de liniste in care ar trebui sa ne regasim in iubire, intelegere si sa ne incarcam bateriile.

"Ziare.com e singurul site care ofera posibilitatea celor care doresc sa scrie articole sa o faca intr-un cadru civilizat din mediul online, sa-si exprime in mod deschis parerile in domeniul vietii politico-sociale si nu numai."

Dana Dobre

Fotografia preferata
Citatul de suflet

"Fiindca atat de mult a iubit Dumnezeu lumea, ca a dat pe singurul Lui Fiu, pentru ca oricine crede in El sa nu piara, ci sa aiba viata vesnica"

Ioan 3;16