Diana Mirea

Colaborator

Diana Mirea

Articole: 232

Comentarii: 503

Publica din: 09.02.2011

Tara/Oras: Italia

Profesie: Agent de turism

Castigator
Despre mine

Am absolvit Academia de Studii Economice, dar efectiv nu am practicat niciodata meseria de economist. De cand eram mica, m-am indragostit de sport, caruia m-am dedicat cu mare pasiune.

Am jucat cu succes multi ani in echipa nationala de handbal si am castigat Cupa I.H.F. cu Rapid Bucuresti, in 1993.

Devenind jucatoare profesionista si terminand scoala de antrenori, am fost solicitata in Italia ca jucatoare si antrenoare a unei echipe feminine de handbal in divizia A.

Acum lucrez in turism, joc tenis si frecventez Academy of English.

 

Fiul meu, in varsta de 22 de ani, s-a intors in Romania, unde continua studiile la Universitate si lucreaza, iar eu am ramas in Italia, intr-o splendida insula.

Lucrul cel mai frumos care mi se putea intampla este descoperirea acestei pasiuni, pe care Ziare.com mi-a dat posibilitatea sa o pun in valoare.

Sportul m-a invatat sa fiu tenace, sa nu renunt niciodata, decat dupa ce am dat tot ce am putut si sa lupt pana la sfarsit pentru victorie.

Poti reusi a face totul in viata, numai daca iti doresti cu adevarat si depui multa pasiune.

A scrie pe Ziare.com nu este un lucru usor. Dar lucrurile dificile nu ma inspaimanta, ci din contra, ma stimuleaza.

Este o competitie continua intre mine si capacitatile mele, care ma intriga si ma emotioneaza, mai ales, pentru ca nu stiu niciodata ce ma asteapta.

Ma tine legata de radacinile mele, ma tine informata cu tot ce se intampla in lume si imi da satisfactii surprinzatoare.

Am un respect deosebit pentru aceasta activitate si pentru cititori, care poate nu stiu ca in spatele fiecarui cuvant se ascunde o munca intensa de cautare, selectionare, corectare si, mai ales, de perfectionare continua.

"A scrie pe Ziare.com... o emotie continua, plina de neprevazut, pe care as dori sa o transmit si altora, macar pentru o zi.  "

Diana Mirea

Fotografia preferata
Citatul de suflet

"Sa-ti umpli minutul trecator cu 60 de secunde demne de trait"

Rudyard Kipling