Nicu Calare

Colaborator

Nicu Calare

Articole: 58

Comentarii: 1019

Publica din: 27.05.2010

Profesie: Topograf

Despre mine

Ia, am fost si eu, in lumea asta, un bot cu ochi, o bucata de huma insufletita...


Printr-o eroare a Celui de Sus, am vazut lumina zilei in ultima noapte a lunii octombrie din anul de gratie 1961, (de fapt era prima din noiembrie) intr-o maternitate din  Calarasi, localitate aflata (din pacate) in Romania, motiv (insuficient in opinia mea) pentru care am fost inmatriculat ca fiind roman.

 

Studii


Cotrobaind  printre hartii  am descoperit ca sunt topograf si ca mai am si cateva diplome de specializare, care nu imi folosesc la nimic, dar le pastrez ca arata bine. Oricum meseria de baza nu o mai practic de prin anii ' 90 desi cam toata viata am lucrat prin constructii. Mai facui si altele dar un format A4 este neincapator, asa ca ma las pagubas.

De ce scriu ?!


Greu de spus. Poate pentru ca ma doare sa vad unde a ajuns Romania. Am trait multi ani in Occident si nu eram privit cu respect, ci cu teama amestecata cu repulsie. Poate pentru ca ajuns pe o functie destul de inalta (d-aia cu sofer la scara + secretara asortata cu cafea) am vazut multe. Chiar foarte multe. Poate pentru ca urasc, (desi nu ma credeam in stare), actuala nomenclatura, lipsa ei de moralitate, de demnitate, etc. Inca mai sper ca nepasarea si indolenta vor face loc unui dram de ratiune in mintea milioanelor de romani.

Stare civila


Nevasta-mea zice ca sunt casatorit cu ea.  Desi ma compatimesc, cele doua odrasle ii sustin afirmatia.

"De ce scriu?Greu de spus. Inca mai sper ca nepasarea si indolenta vor face loc unui dram de ratiune in mintea milioanelor de romani."

Nicu Calare