Remus Curt

Colaborator

Remus Curt

Articole: 559

Comentarii: 2754

Publica din: 08.07.2010

Tara/Oras: Arad

Profesie: Director economic

Castigator
Despre mine

Sunt o persoana foarte curioasa din fire, care doreste sa experimenteze cat mai multe lucruri, indiferent de natura lor, fiind de parere ca nu se poate invata doar din "fapte bune".

 

Viata pentru mine este un permanent drum, in care incerc sa inteleg rostul fiecarui lucru, pentru ca daca nu incercam sa descoperim de ce suntem in aceasta lume, inseamna ca nu ne prea pasa cine suntem.

 

Cred intr-o entitate care ne-a creat, dar nu sunt deloc o persoana religioasa, nu apartin vreunui cult, consider ca acestea sunt doar niste traditii inventate si perfectionate in functie de doctrinele personale.

 

Am participat pentru cativa ani si in viata politica, cunoscand diferite personalitati, prin asta pot sa zic ca am invatat modul in care acest sistem functioneaza, fapt pentru care am si renuntat.

 

Iubesc natura, ador calatoriile, in special locatiile cu un trecut istoric important. Imi plac animalele foarte mult, fiind de parere ca fara el totul ar fi dezolant si plictisitor. Alte hobbyuri ar fi: sportul, istoria antica, Internetul...

 

Colaborarea cu Ziare.com este o noua experienta placuta pentru mine. In viziunea mea, o sursa de informatii trebuie sa fie impartiala si fara influente venite din partea unor factori externi.

In ziua de azi, majoritatea stirilor sunt mai degraba declaratii ale unor oficali, fara a fi cercetate, daca corespund sau nu cu realitatea. Din acest motiv, intotdeauna exista doua "adevaruri", unul popular si altul mai putin popular.

Pentru sugestii si mai ales critici (fiind cele mai constructive) puteti trimite e-mail la adresa: remus.curt@live.com

Educatie

 

Colegiul Economic-Administrativ Arad
Facultatea de Vest Vasile Goldis - Finante, Contabilitate si Informatica de Gestiune

 

Cariera

 

S.C. A.S.A. SERVICII ECOLOGICE S.R.L. - Coordonator Activitate
S.C. A.S.A. SERVICII ECOLOGICE S.R.L. - Reprezentant Vanzari Concesiuni

 

Viata personala

 

Am 27 de ani, nascut in Arad, necasatorit.

"Este o placere sa fii cel care informeaza milioanele de persoane care viziteaza website-ul."

Remus Curt

Citatul de suflet

"Nu ma gandesc la viitor. Va veni el oricum ..."