Surpriză totală la concertul Coldplay de la Budapesta. "Au decis asta de la început sau experiența cu maneaua, de la București, i-a făcut să schimbe?"

Luni, 17 Iunie 2024, ora 20:17
21133 citiri
Surpriză totală la concertul Coldplay de la Budapesta. "Au decis asta de la început sau experiența cu maneaua, de la București, i-a făcut să schimbe?"
Coldplay în a doua zi de concert la București FOTO / Călin Căciuneanu

Trupa de rock alternativ Coldplay a susținut la Budapesta următorul concert din actuala serie europeană, după cel de la București ce s-a transformat într-un veritabil scandal.

După ce au plătit între 100 și 250 de euro pe bilet, fanii români ai trupei Coldplay au asistat la București la un moment artistic neanunțat, adică recitalul unui artist de manele local, Vlad Babașa, huiduit în prima seara și aplaudat de o parte din public în a doua seară.

La Budapesta însă, trupa Coldplay nu a mai avut în program nici un astfel de experiment muzical, astfel că fanii unguri au plecat mulțumiți spre case. Potrivit jurnalistului PRO TV, Rareș Năstase, care a comentat evenimentul, formația din Marea Britanie „nu a avut niciun moment muzical cu un artist local”.

"La ei de ce nu?!?

Trupa Coldplay a avut aseară concert la Budapesta, următoarea destinație după București.

Nu au avut niciun moment muzical cu un artist local. Au ținut momentul de interacțiune cu publicul, adică au chemat 3 tinere de lângă scenă și au cântat împreună, dar nu a existat și o piesă cântată cu un artist local, ales de ei sau managementul lor.

Au decis asta de la început, sau experiența cu maneaua, de la București, i-a făcut să schimbe programul?

Să fi fost momentul Babasha unul traumatizant pentru Chris Martin și colegii lui?

În țara vecină nu sunt probleme de incluziune, rasism și alte situații care să îi determine să atragă atenția, pe cei de la Coldplay, printr-un moment similar celui de la București, sau din alte părți, pe unde au mai avut turneu?

Aseară, la Budapesta au fost 60 de mii de oameni.

Românii ( în special din vestul țării), care au ajuns la concert, îmi povestesc că a fost sublim,

cap-coadă.

Coldplay mai ține la Budapesta încă 2 reprezentații, mâine și miercuri. Fotografia e primită de la evenimentul de aseară, din Ungaria, de la unul dintre românii care au mers la concert.

Să nu uităm că industria aceasta poartă numele de SHOWBIZ. Mulți văd doar partea de “show” deși, evident, e vorba și de BIZ - business", a anunțat Rareș Năstase pe Facebook.

Iohannis tras la răspundere de USR după ce a lipsit la dineul șefilor de stat din NATO. "A mers în vacanţă la Neptun/Dispreţ faţă de români"
Iohannis tras la răspundere de USR după ce a lipsit la dineul șefilor de stat din NATO. "A mers în vacanţă la Neptun/Dispreţ faţă de români"
Absența lui Klaus Iohannis de la dineul şefilor de stat ale ţărilor membre NATO i-a deranjat pe cei de la USR, care au cerut miercuri, 17 iulie, ca președintele să explice public, fără...
Iohannis retrimite în Parlament Legea care îi obliga pe prosumatori să achiziționeze baterii de stocare
Iohannis retrimite în Parlament Legea care îi obliga pe prosumatori să achiziționeze baterii de stocare
Președintele Klaus Iohannis a retrimis în Parlament legea prin care prosumatorii erau obligați să achiziționeze baterii pentru stocarea energiei. Șeful statului le-a cerut parlamentarilor să...
#coldplay bucuresti , #vedete straine
  1. Ce haine n-ar trebui să lipsească din garderoba unui bărbat
  2. Cum să slăbești fără să faci nimic. Cel mai simplu truc, nimeni nu știa
  3. Vacanța în Grecia cu mașina poate costa scump șoferii. Codul rutier este foarte dur, iar polițiștii nu stau la discuții. Amenzile și contravențiile care te lasă fără permis
  4. La ce pericole te expui dacă nu folosești cremă cu factor de protecție solară când mergi la plajă
  5. Doi pacienți dependenți de dializă au primit șansa de a duce o viață normală. Au fost salvați de un cadru medical aflat în moarte cerebrală
  6. De ce abilități ai nevoie pentru a juca la cazinou?
  7. Ce cantitate de fructe și legume trebuie să consumi zilnic
  8. Adele anunță că va lua o „pauză mare” de la muzică. „Sunt bătrână şi morocănoasă acum”
  9. Un nou test care depistează cu 5 ani înainte apariția bolii Alzheimer. ”Sunt necesare urgent modele de predicţie mai bune”
  10. Horoscop zilnic. Miercuri, 17 iulie. Zodia care va primi o sumă de bani