Colind românesc celebru cântat de Valérie Ciolos-Villemin. Soția liderului USR, filmată într-un decor tradițional ortodox VIDEO

Vineri, 24 Decembrie 2021, ora 12:07
5192 citiri
Colind românesc celebru cântat de Valérie Ciolos-Villemin. Soția liderului USR, filmată într-un decor tradițional ortodox VIDEO
Valérie Ciolos-Villemin, soția liderului USR, a cântat și anul trecut un colind românesc FOTO Captură video / Youtube

Președintele USR Dacian Cioloș a postat vineri, 24 decembrie, în Ajunul Crăciunului, o înregistrare video cu soția sa care interpretează un colind de Crăciun.

În filmare, Valérie Cioloș-Villemin, soția liderului USR, interpretează alături de Gabriel Basarabescu colindul - O ce veste minunată.

Și în urmă cu un an de zile Dacian Cioloș publica un link cu un colind cântat de soția acestuia, de data aceasta „Domn Domn să-nălțăm”.

”După câteva săptămâni intense, mă așez și eu mai aproape de o parte dintre cei dragi, iar pe ceilalți îi mângâi cu un gând bun. În noaptea de Ajun, vom fredona câteva colinde de pe-acasă, cu iz de mister al copilăriei. Pentru cei cărora le place un ritm mai vesel, vă propun o colindă pentru această noapte - o adaptare a lui Valerie. Sărbători cu bine, multă sănătate, Crăciun fericit!” scria anul trecut Dacian Cioloș pe Facebook.

#colind valerie ciolos, #Dacian Ciolos, #sotie dacian ciolos, #colind romanesc , #stiri Dacian Ciolos
Comentarii