Premiera pe piata imobiliara, scad preturile apartamentelor noi din Bucuresti!

Miercuri, 15 Octombrie 2008, ora 16:49

   

Premiera pe piata imobiliara, scad preturile apartamentelor noi din Bucuresti!
Pretul apartamentelor noi a inregistrat o scadere de 1% in septembrie, aceasta fiind prima luna in care valoarea locuintelor amplasate in complexurile rezidentiale noi s-a depreciat in ultimii ani, potrivit companiei de consultanta imobiliara Colliers International.

Anul acesta s-au raportat scaderi de preturi doar in cazul apartamentelor vechi.

Indicele BREI-Nou, care arata evolutia preturilor la apartamentele noi din Bucuresti, a inregistrat o scadere insesizabila de 1%, coborand pana la 1.900/mp.

Spre deosebire de BREI-N, indicele BREI-Vechi, care arata evolutia preturilor la apartamentele vechi din Bucuresti a scazut in luna septembrie cu 5% fata de luna anterioara, la 1.665 euro/luna, existand si zone unde scaderea s-a situat la 13% (sectorul 1), informeaza Ziarul Financiar.
Citeste mai multe despre
Sursa: Ziare.com

Articol citit de 3310 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Comentarii
tata
rank 1
Ce-i mai trist
Ca nu se vind,sau se vind greu.Pt ca 1%,nu reprezinta mare valoare.Deci pina la urma la apartamentele gata,clientul se poate tocmi si poate obtine mult mai mult de 1%. Lumea este din ce mai saraca,toate se scumpesc,leul scade, bancile dau greu credit,cei de afara au si ei probleme.E normal,ca piata sa se schimbe.Faptul ca vinzatorii nu platesc impozit pe apartamentele care le au de vinzare,isi permit sa le tina luni si luni si sa tina la pret.....
Arhitectul Nou
rank 1
Nu e trist
Este respectarea propiwtatii private.Nu o sa va placa dar va intreb.Cabd aveati 2000 lai(si peste)va comvenea ca in trei ani sa puteti achita un apartament"comunist" dar acum e mai bine sa cumparati cu salariul pe DOI ani 1 mp.din apartament ?Nu-i asa ca intrebarea bate la ochi?
rebeca
rank 1
piata
intr-un final,piata imobiliara de la noi se va regla.pana acum,preturile au fost mult prea mari era timpul pt o scadere.cred ca incepe o perioada potrivita pentru cumpararea unei locuinte,si ar fi profitabil mai ales intr-un bloc nou.cred ca ansambluri ca green vista www.greenvista.ro vor fi la mare cautare.
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor