Asmita Gardens a scumpit apartamentele de la Unirea cu 60%

Joi, 24 Iulie 2008, ora 09:32
1644 citiri
Asmita Gardens a scumpit apartamentele de la Unirea cu 60%

Preturile apartamentelor din complexul Asmita Gardens, situat in zona Splaiul Unirii-Calea Vacaresti, au crescut de la 1.000 euro pe metru patrat la 1.600 euro pe metru patrat, din luna mai 2006 si pana in prezent, au declarat reprezentatii Colliers, agentul de vanzare al proiectului.

"In prezent, aproximativ 60% din proiect este vandut, iar preturile au ajuns la 1.600 euro/mp, ele variind si in functie de etaj. Astfel, apartamentele de la ultimele etaje sunt considerate apartamente de lux si preturile ajung pana la 1.800 - 2.000 euro/mp", a declarat Atena Tiplic, Project Manager Colliers.

Proiectul Asmita Gardens cuprinde sapte blocuri-turn, cu 16, 20 si respectiv 24 de etaje, totalizand un numar de 788 de apartamente, ce vor fi livrate in doua etape, prima cu termen in septembrie 2008, iar cea de-a doua in luna mai 2009, anunta Wall Street.

Potrivit reprezentantilor Colliers, preturile locuintelor din Asmita Gardens au crescut cu circa 10% in 2008 si vor mai creste in a doua jumatate a anului, fiind estimata o crestere de maxim 15-20% pe an.

Aproximativ 20% din apartamentele vandute au fost cumparate de micii investitori, insa consultantii Colliers afirma ca acesta reprezinta un procent foarte mic, mai ales ca acestia au cumparat trei-patru apartamente, deci nu pot fi considerati investitori in sensul strict al cuvantului.

ANPC, atac la site-urile de comert chinezesti, Temu si Shein
ANPC, atac la site-urile de comert chinezesti, Temu si Shein
Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor (ANPC) deruleaza o actiune de verificare a site-urilor de cumparaturi si aplicatii chinezesti care functioneaza ca o piata online, Temu si...
Samsung a lansat noul model Galaxy C55. Ce specificații oferă
Samsung a lansat noul model Galaxy C55. Ce specificații oferă
Samsung a lansat, în China, noul model Galaxy C55, eveniment care a avut loc fără prea multe anunțuri spectaculoase. Telefonul este, în esență, identic cu modelul Galaxy M55, dar se distinge...
#Asmita Gardens, #proiect, #apartamente, #vanzare, #scumpire , #stiri Colliers