Un colonel rus din tabăra propagandiștilor Z îl atacă pe Putin: ”S-ar putea sfârși cu moartea Rusiei și dispariția ei de pe harta lumii”

Sambata, 15 Iunie 2024, ora 09:52
7412 citiri
Un colonel rus din tabăra propagandiștilor Z îl atacă pe Putin: ”S-ar putea sfârși cu moartea Rusiei și dispariția ei de pe harta lumii”
Colonelul Viktor Alksnis FOTO X

Propunerile scandaloase de pace ale dictatorului rus Vladimir Putin către Ucraina au făcut furori în rândul propagandiștilor ruși ”Z”.

Fostul deputat al Dumei de Stat, colonelul Viktor Alksnis, după ce a ascultat discursul lui Putin, a scris pe canalul său de Telegram că prăbușirea Rusiei este inevitabilă.

El a atras atenția asupra faptului că nu numai Ucraina, ci și Occidentul, au respins imediat propunerea lui Putin de a pune capăt războiului în schimbul transferului unei părți din teritoriile ucrainene către Rusia.

Chiar și „fratele mai mare” al Rusiei, China, subliniază sprijinul ei pentru integritatea teritorială a Ucrainei.

„Federația Rusă, în situația actuală din zona districtului militar de nord-est, nu poate fi considerată un câștigător”, a scris Alksnis.

El s-a plâns că a fost „dureros și amar să urmărești” înfrângerea militară a Rusiei în războiul împotriva Ucrainei. Potrivit acestuia, Rusia a avut șansa de a câștiga în februarie 2022, dar blitzkrieg-ul a eșuat lamentabil.

Invadarea Ucrainei a fost planificat de generali, cu o carieră solidă în Forțele Armate, dar care nu au înțeles că aceste planuri duc la dezastru. Iar declarațiile Comandantului Suprem arată că Rusia se îndreaptă cu viteză maximă către această catastrofă deja inevitabilă.

„Spre o catastrofă care s-ar putea sfârși cu moartea Rusiei și dispariția ei de pe harta lumii”, a spus ”patriotul” colonelul rus. El crede că viitorul Rusiei se îndreaptă spre o dezintegrare în zeci de state mici. Potrivit lui Alksnis, zeci de milioane de ruși vor asista la acest colaps cu calm.

Biden anunță în ce condiții va discuta cu Putin. "Nu se vor opri în Ucraina"
Biden anunță în ce condiții va discuta cu Putin. "Nu se vor opri în Ucraina"
Biden spune că nu va discuta cu Putin decât dacă liderul rus îşi schimbă comportamentul Preşedintele Joe Biden a declarat în conferinţa de presă susţinută joi că nu va purta discuţii...
Rusia a pus recompensă pe primul F 16 doborât pe cerul Ucrainei. Piloții ruși abia așteaptă. Câți bani se oferă
Rusia a pus recompensă pe primul F 16 doborât pe cerul Ucrainei. Piloții ruși abia așteaptă. Câți bani se oferă
O recompensă uriașă, pentru doborârea primului avion de luptă F-16 (Fighting Falcon), pe cerul Ucrainei, a fost anunțată în Rusia, potrivit EFE şi RBC.ru, care citează Ministerul rus al...
#colonel rus, #propagandist, #atac, #Vladimir Putin, #razboi Ucraina, #disparitie, #Rusia , #Razboi Ucraina
  1. Angajații de la Beko au primit un mic spor la salarii după greva spontană. Condițiile de lucru rămân la fel: "Muncă multă, bani puțini" VIDEO
  2. Titularizare 2024. Cum s-au descurcat profesorii la probele scrise. „Dacă nu aș ști complementul, cum să predau?/ Ar trebui să existe doar inspecție”
  3. Risipă de apă în centrul Clujului în timp ce ARA cere românilor "să economisească fiecare picătură"
  4. Un cetățean străin a fost escortat de polițiști la aeroport și dat afară din UE
  5. De câte voturi are nevoie Ursula von der Leyen pentru un nou mandat la șefia Comisiei Europene. "Va fi la limită", cred experții
  6. Porturi din UE, căi ferate și rute maritime, modernizate cu sisteme inteligente. Investiția se ridică la câteva miliarde de euro
  7. Noi reguli pentru șoferi. Greșelile pentru care primeau doar avertisment vor fi sancționate cu amenzi
  8. Trump îi cere candidatului independent Robert Kennedy Jr să-l sprijine în cursa pentru Casa Albă. "Suntem cu mult înaintea individului"
  9. Vindeau brânză și lactate expirate. Au primit amenzi de peste 3 milioane de lei și le-au fost sechestrate tone întregi de produse
  10. Scandal la MAE. Sindicaliștii acuză o "umilire publică" prin numirea unui medic ginecolog în funcția de consul