EXCLUSIV. Florinel Coman, schimbare de plan. De ce nu mai vor arabii transferul vedetei FCSB

Miercuri, 15 Mai 2024, ora 16:44
3015 citiri
EXCLUSIV. Florinel Coman, schimbare de plan. De ce nu mai vor arabii transferul vedetei FCSB
Florinel Coman. FOTO Facebook/FCSB

Florinel Coman era dat ca și transferat la echipa din Qatar Al-Duhail. Suma de transfer era reprezentată de achitarea clauzei de reziliere de 5 milioane de euro.

Florinel Coman era astfel cu bagajele la ușă după un sezon foarte bun la FCSB în care a câștigat titlul cu roș-albaștrii și a fost unul dintre cei mai buni jucători din campionat.

Al-Duhail a întârziat însă cu răspunsul final, după ce și-au amânat vizita la București, astfel că transferul a intrat în impas.

Surse Ziare.com spun că arabii nu mai sunt de acord cu suma de 5 milioane de euro, oferind în schimb doar 3 milioane de euro sau variante de împrumut pe un an cu achitarea ulterioară a clauzei.

Acest lucru nu este pe placul lui Gigi Becali care a plătit 2.5 milioane de euro pentru Florinel Coman celor de la Farul pentru a-l aduce pe Florinel. Variantele propuse de arabi l-ar lăsa pe Becali fără un profit clar pentru jucător sau cu un risc mare ca acesta să nu fie transferat definitiv în cazul variantei de împrumut.

De ce nu mai vrea Al-Duhail să achite integral clauza de reziliere? Arabii s-au interesat mai îndeaproape de randamentul lui Florinel Coman și au aflat că la națională acesta nu este integralist, iar în campionat doar în acest sezon a fost în top, în rest fluctuând evoluțiile.

"Dacă nu este titular la națională nu putem plăti 5 milioane din prima, mai bine așteptăm după EURO", au transmis arabii, care au și alți jucători în vizor.

Pentru FCSB acest lucru nu este chiar în dezavantaj, având în vedere că nu au semnat nimic cu arabii iar evoluțiile lui Florinel la EURO îi pot mări considerabil cota.

Quarterly Report - Editia 4

Becali a anunțat că va avea două echipe la FCSB. "Bag 4-5 milioane de euro"
Becali a anunțat că va avea două echipe la FCSB. "Bag 4-5 milioane de euro"
FCSB se va reuni vineri, 14 iunie, și la acel moment lotul va fi întărit. ”Se vor mai face trei sau patru transferuri. Vor pleca cu echipa în cantonament. Dar nu spun cine sunt...
Cum a fost adus Elias Charalambous la echipa milionarului din Pipera. Flerul lui Meme Stoica
Cum a fost adus Elias Charalambous la echipa milionarului din Pipera. Flerul lui Meme Stoica
Mihai Stoica, managerul general FCSB, a povestit cum a fost adus Elias Charalambous la FCSB. Mai mult, oficialul roș-albaștrilor a ținut să evidențieze că imediat după titlul câștigat,...
#coman, #FCSB , #stiri FCSB