Un copil de 6 ani și-a comandat mâncare de 1.000 de euro de pe telefonul tatălui său: "Erau o grămadă de sandvișuri cu pui, cartofi prăjiți, înghețată" VIDEO

Duminica, 05 Februarie 2023, ora 17:51
2909 citiri
Un copil de 6 ani și-a comandat mâncare de 1.000 de euro de pe telefonul tatălui său: "Erau o grămadă de sandvișuri cu pui, cartofi prăjiți, înghețată" VIDEO
Tatăl copilului a fost îngrozit când a văzut pachetele cu mâncare FOTO captură video YouTube

Un moment de neatenție l-a costat pe un bărbat din Michigan, SUA, 1.000 de dolari, după ce i-a dat fiului său de 6 ani telefonul.

Pe 26 ianuarie, Maison se afla în grija tatălui său, Keith Stonehouse, și a comandat mâncare de pe o platformă de delivery Grubhub în valoare de 1.0000 de dolari.

”Stăteam și ne uitam la televizor, iar Mason spune: "Tată, pot să-ți folosesc telefonul?"”, a povestit Keith pentru TODAY.com, adăugând că Mason îl folosește de obicei pentru a juca un joc. ”Așa că i-am dat telefonul meu și i-am spus: "Ai 30 de minute"”.

Bărbatul a spus că Mason a mers în camera lui până i-a expirat timpul pe care îl conveniseră.

”Un copil de 6 ani care merge la culcare singur este o minune, dar el, pentru prima oară, a fost surprinzător de cuminte în acea seară, Nu a existat nicio ceartă sau inventarea de lucruri pentru a rămâne treaz. Pur și simplu s-a dus la culcare, iar eu am zis: "Uau, este uimitor". Mi-aș dori ca mama lui să fie aici să asiste la asta. Și dintr-o dată am auzit soneria”, a mai declarat acesta.

Prima dată, Stonehouse a văzut o femeie care a lăsat o pungă mare pe verandă, el presupunând că erau doar elemente pentru un tort de nuntă. Soția sa conduce o patiserie și clienții lasă uneori ornamente pentru tort și alte articole.

”Dar apoi, soneria sună din nou, iar apoi se întâmplă din nou și din nou și din nou. Am fost complet speriat”, a adăugat bărbatul, precizând că la fiecare livrare veneau cantități uriașe de mâncare.

”Erau cinci comenzi de creveți jumbo de 20 de bucăți, o grămadă de sandvișuri cu pui, cartofi prăjiți cu brânză chili și înghețată și struguri și orez. La un moment dat mă uit pe telefon. Aveam zeci de notificări și alerte de la GrubHub, în care scria: "Mâncarea ta a fost livrată", "Mâncarea ta este în curs de livrare", "Mâncarea ta este în curs de pregătire"”.

Stonehouse a văzut apoi o alertă de la banca sa: 439 de dolari refuzați de la Happy's Pizza. Cu toate acestea, o altă comandă pentru produse de pizzerie în valoare de 183 de dolari a fost acceptată. El a sunat la restaurant în încercarea de a anula comenzile, dar a fost prea târziu, potrivit Adevărul.

”Nu am mai putut face nimic”, a mărturisit el.

”Am mers sus și am început să țip la el, întrebându-l: "De ce ai făcut asta?", iar el se uită la mine semiascuns sub pătură”, a mai povestit Stonehouse, recunoscând că, deși era cu adevărat supărat, a existat o parte care l-a făcut să râdă. ”Mason mă oprește la jumătatea frazei, își întinde mâna și spune: "Tată, oprește-te. Când vine pizza cu pepperoni?"”.

Din fericire pentru Stonehouse, Grubhub l-a despăgubit.

”L-am contactat pe Keith Stonehouse imediat ce am aflat despre cheltuială pe care a făcut-o fiul său”, a declarat un purtător de cuvânt al Grubhub pentru TODAY.com. ”Am vrut să le facem o surpriză, așa că ne-am oferit să-i trimitem carduri cadou Grubhub în valoare de 1.000 de dolari”.

Ulterior, cei doi părinți au avut o discuție lungă cu Mason despre valoarea banilor. Amândoi au sfârșit prin a lua câte puțin din pușculița lui Mason pentru fiecare abatere.

Micuțul de 6 ani și-a pierdut toate economiile și a mai rămas doar cu un cent în pușculiță.

”A trebuit să îi spargem pușculița să luăm banii și să îi explicăm: bancnota asta de 20 de dolari acoperă câteva sandvișuri, bancnota asta de 20 de dolari acoperă cartofii cu chilli și brânză...”, a mai povestit Stonehouse.

#comanda mancare, #copil, #6 ani, #SUA, #telefon mobil, #Tata , #SUA