Amintiri despre Regele Carol I - Concurs Ziare.com si Editura Meteor Press

Duminica, 23 Noiembrie 2014, ora 07:13
6828 citiri
Amintiri despre Regele Carol I - Concurs Ziare.com si Editura Meteor Press

Ziare.com si Editura Meteor Press te asteapta in aceasta saptamana sa participi la concursul in urma caruia poti castiga cartea "Amintiri despre Regele Carol I", editata dupa volumul de memorii consemnate de Mite Kremnitz si cu o introducere de Sidney Whitman.

Pentru a participa la concurs raspunde printr-un comentariu la intrebarea: "Care este numele adevarat al lui Carol I?".

"Amintiri despre Carol I" de Romania nu este doar o confesiune - aparte prin caracterul ei avand in vedere ca apartine unui personaj de sange regal - ci si un document istoric de mare interes politic care prezinta o perioada de peste 25 de ani din viata unei tinere natiuni europene.

Scrisa cu acordul explicit al regelui Carol I de Romania, aceasta carte contine, alaturi de multe documente originale si informatii inedite, un interesant schimb de scrisori intre regele Carol I si printul Bismarck, imparatul Wilhelm, imparatul Frederick, tarul Rusiei, regina Victoria sau Napoleon al III-lea.

Este o lucrare de mare valoare nu numai pentru istoria Romaniei, ci si pentru istoria progresului european.

Concursul se desfasoara in perioada 18-23 noiembrie. Castigatorii premiilor vor fi instiintati printr-un email despre procedura prin care pot intra in posesia cartilor. Daca unul dintre acestia nu raspunde in termen de doua saptamani la e-mail, va fi ales un alt castigator.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Ziare.com si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Ziare.com.

Citește și:
Averi de primari. Cât au agonisit edilii marilor orașe ale României
Averi de primari. Cât au agonisit edilii marilor orașe ale României
Averile declarate de aleșii în funcții publice au fost întotdeauna subiect de discuție, cu atât mai mult după numeroasele scandaluri și conflicte de interese în care aceștia nu au putut...
Demisie din PNL. Cătălin Boboc a părăsit partidul după ce a fost acuzat că s-a branșat ilegal la curent
Demisie din PNL. Cătălin Boboc a părăsit partidul după ce a fost acuzat că s-a branșat ilegal la curent
Fostul secretar de stat Cătălin Boboc a anunțat marți seară, 4 octombrie, că demisionează din PNL, în urma scandalului privind branşarea ilegală la rețeaua electrică a unui imobil din...