Ani cu alcool si sex - Concurs Ziare.com si Editura Herg Benet

Luni, 18 Februarie 2013, ora 07:24
3015 citiri
Ani cu alcool si sex - Concurs Ziare.com si Editura Herg Benet

Ziare.com si Editura Herg Benet te asteapta in aceasta saptamana la concursul in urma caruia poti castiga cartea "Ani cu alcool si sex" de Cristina Nemerovschi, continuarea romanului "Sange Satanic".

Pentru a castiga romanul "Ani cu alcool si sex", de Cristina Nemerovschi, convinge-ne printr-un comentariu sa ti-o oferim.

"Ani cu alcool si sex" continua nihilismul, mizantropia, ironia, revolta impotriva societatii manelizate, reflectiile originale, scenele necenzurate si detaliate de sex si umorul spumos din "Sange satanic", debutul scriitoarei Cristina Nemerovschi. Romanul reia carismaticul si controversatul personaj M., cu pasaje temporale din diferite perioade ale vietii sale, viata celei "mai misto fiinte care a existat vreodata pe lume".

Scena intamplarilor este cand Bucurestiul, cu barurile si cluburile in mare parte disparute intre timp, cand Vama Veche, dar nu numai. In jurul lui M. graviteaza atat personaje noi, la fel de memorabile, cat si aceiasi R., B., A. sau D.

Nostalgie, rafuiala cu timpul, dorinta de a pastra intacte sentimente si fiinte incheaga firul epic al intregii carti. Dur si extrem, dar si mai intunecat-romantic decat "Sange satanic", "Ani cu alcool si sex" este atat un prequel, cat si un sequel, lasand cititorul avid in asteptarea cartii care va incheia trilogia unui nihilism actual, dezinhibat, inimitabil si adesea autoironic.

"Sange satanic", prima parte a trilogiei din care face parte "Ani cu alcool si sex", a fost nominalizat la titlul Cartea Anului 2010, castigand si premiul revistei Tiuk! pentru debut, in cadrul premiilor pentru anul cultural 2010. Intr-un sondaj realizat de site-ul Agentia de carte, Sange satanic a ocupat locul II la cele mai bune debuturi ale anului.

A fost selectionat, alaturi de alte cinci romane, pentru cea de-a 25-a editie a festivalului francez Premiers Romans En Lecture.

Concursul se desfasoara in perioada 18-22 februarie. Castigatorii premiilor vor fi instiintati printr-un email despre procedura prin care pot intra in posesia cartilor. Daca unul dintre acestia nu raspunde in termen de doua saptamani la e-mail, va fi ales un alt castigator.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Declarațiile preotului Nicolae Tănase sunt ”o invitație la viol”. Ministra Justiției intervine
Declarațiile preotului Nicolae Tănase sunt ”o invitație la viol”. Ministra Justiției intervine
Ministra Justiţiei, Alina Gorghiu a spus, referitor la afirmaţiile preotului Nicolae Tănase de la Valea Plopului potrivit cărora fetele care sunt agresate sexual ar trebui să intre la...
Plângeri la DNA și ANI împotriva lui Cristian Popescu Piedone. USR îl acuză că și-a angajat ”rudele și pilele” la primărie
Plângeri la DNA și ANI împotriva lui Cristian Popescu Piedone. USR îl acuză că și-a angajat ”rudele și pilele” la primărie
USR va depune plângeri la Agenţia Naţională de Integritate şi Direcţia Naţională Anticorupţie împotriva lui Cristian Popescu Piedone şi a caracatiţei cu rude şi pile pe care a...
#concurs carti Herg Benet, #concurs Ziarecom Herg Benet, #concurs castiga carti , #concurs carti