Ziare.com

Concursul pentru directori la CAS-urile judetene. 33 dintre cei 54 de candidati admisi s-au prezentat la proba scrisa

de Alina Toma
Joi, 06 Mai 2021, ora 17:21

   

Concursul pentru directori la CAS-urile judetene. 33 dintre cei 54 de candidati admisi s-au prezentat la proba scrisa
Doar 33 dintre cei 54 de candidati admisi pentru proba scrisa a concursului de directori ai CAS-urilor judetene s-au prezentat joi, 6 mai, la examen.

Presedintele CNAS, Adrian Gheorghe, sustine ca pentru judetele in care nu au exitat candidati sau unde posturile nu vor fi ocupate in urma actualului concurs procedura va fi reluata "in cel mai scrut timp".

Adrian Gheorghe a anuntat, joi, referitor la concursul de directori ai CAS-urilor judetene, ca au existat 60 de candidati care si-au depus dosarul pentru concurs, iar in urma selectiei dosarului au fost admisi la proba scrisa 54 de candidati.

"Dintre acestia, s-au prezentat 33 de candidati. Prin urmare, in acest moment sunt 20 de Case de Asigurari de Sanatate despre care stim sigur ca postul de director general nu se va ocupa in urma acestui concurs. La doua Case de Asigurari de Santate nu s-a scos postul la concurs, la alte trei nu s-a inscris niciun candidat, la o casa s-a inscris un candidat, dar care nu a trecut de selectia dosarelor, iar la 14 case s-a inscris cel putin un candidat care putea participa la proba scrisa, insa nu s-au prezentat", a declarat, joi, Adrian Gheorghe, intr-un mesaj video postat pe pagina de Facebook a CNAS.

Acesta a explicat ca candidatii au sosit la locatie in jurul orei 8.30, au trecut prin filtrul epidemiologic si au efectuat un control corporal cu detector de metale la intrarea in sala de examen. Au fost elaborate doua varante de subiecte, iar unul dintre candidati, de fata cu toata lumea, a extras una dintre cele doua variante.

Adrian Gheorghe a explicat ca titlurile din Bibliografia de concurs au fost trase la sorti de catre comisia de concurs si apoi, pe baza acstor titluri, s-au elaborate subiectele, astfel incat sa nu existe suspiciuni cu privier la elaborarea subiectelor.

"In cel mai scurt timp, vom publica si procedura de scoatere la concurs a posturilor pentru celelalte Case de Asigurari de Sanatate care nu au putut fi ocupate in urma prezentului concurs", a mai anuntat Adrian Gheorghe.

Proba scrisa a concursului pentru ocuparea functiilor de director al Casei de Asigurari de Sanatate din 35 de judete si din Bucuresti, precum si al Casei Asigurarilor de Sanatate a Apararii, Ordinii Publice, Sigurantei Nationale si Autoritatii Judecatoresti a avut loc, joi, in amfiteatrul Spitalului Universitar de Urgenta Bucuresti.
Urmareste Ziare.com pe Facebook  si pe Instagram  Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Ziare.com.
Sursa: NEWS.RO

Articol citit de 2473 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
8 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

@ciuma.rosie 07.05.2021, 10:15

- ati uitat de udmr , ca de aur nu se pune inca problema ! (-:

 

Unde nu s-au prezentat sa-i numeasca VeVe Vasilica magicianul. Sa-i

puie fara concurs si cu BAC.

 

Vezi ca te-ai prins

Uite, te-ai prins de ce s-a dat ordin pe unitate or pe ong cu 2-3 sapt in urma cand l-au schimbat pe VeVe.

Inteleg ca aceste concursuri se bazeaza pe capacitatea de memorare

a unor legi -- ceea ce constituie o tampenie.
Cred ca exista teste de IQ pentru capacitatea de reactie pe anumite domenii - legile le inveti prin practica insa trebuie sa fi inteles deja fundamentele - lucru de care nu cred ca se tine seama.
Toate aceste concursuri trebuie regandite din temelii - se pierd mult prea multi oameni cu capacitati deosebite si sunt multi impostori care dau din coate pentru a avansa.

 

Intrebare:

Nu-i ntreaba nimeni de ce de 4-5 luni nu au decontat concediile medicale? CNSAS e o trupa de hoti si ticalosi, nimiti politic, condusa de hotul-sef, Florin Cazzo, cel care fura de la pensionari, copii si bolnavi, Avem regimul cel mai CRIMINAL de dupa 1989

 

@Tot-la-vale Rank user: x5 06.05.2021, 18:25

"Nu-i ntreaba"

"nimiti politic"

Asa nu te lasa tovarase!!!

Arate-le ce poti!!!

Examenul nu e pe baza de competente..

Se stie ca ministerul sanatatii e al USR iar toate casele de asigurari de sanatate trebuie “populate" cu oameni ai partidului. Toti cei care NU sau prezentat la concurs erau agreati de alt partid (pnl). Nu va mai faceti ca ploua, nu s-a schimbat nimic…psd-pnl-usr aceeasi mizerie !

 

Platforma pentru solutionarea online a litigiilor