Iluzii optice uimitoare: Realitate sau imaginatie? (Galerie foto)

Vineri, 02 Mai 2014, ora 19:35
5755 citiri
Iluzii optice uimitoare: Realitate sau imaginatie? (Galerie foto)
Foto: Daily Mail

Iluziile optice reprezinta un fenomen fascinant care creeaza o alta viziune asupra realitatii. Imaginile prezentate in cadrul concursului Share the Experience sunt de-a dreptul uimitoare, ele imbinand realitatea cu imaginatia, dar si cu frumusetile naturale ale Pamantului.

Concursul de fotografie a fost organizat de catre The National Park Foundation din Statele Unite, potrivit Daily Mail.

Castigatoarea marelui premiu a fost o fotografie facuta de Cortney Kotewa cu ocazia unei excursii familiale cu caiacul la Rocks National Lakeshore, in nordul statului Michigan, SUA, de-a lungul Lacului Superior.

Printre castigatori s-au mai aflat imagini ale unei bufnite camuflata intr-un copac si vederea uimitoare de la Cliff Palace, aflat pe cea mai mare faleza din America de Nord la Mesa Verde National Park din Colorado.

Marele premiu al concursului Share the Experience 2013 a fost recompensat cu 10.000 de dolari, locul doi cu 5.000 de dolari, iar pozitia a treia cu 3.000 de dolari.

La competitie au participat aproximativ 18.000 de fotografii, iar concursul a avut mai mult de 1,7 milioane de vizualizari ale instantaneelor trimise.

Excursionistul din fotografie, surprins de Darell Staggs, pare ca merge pe marginea canionului, insa el se deplaseaza pe malul unui lac.

Castigatoarea concursului Shares the Experience a fost imaginea lui Courtney Kotewa, care arata mai multe caiace care plutesc pe lacul Rocks National Lakeshore din Michigan.

O imagine uimitoare a fost capturata de Sarah Malerich, o ingemanare incredibila a unei stanci, care include si Cliff Palace, cu albastrul cerului.

Eric Magayne a surprins o imagine uluitoare a doua curcubee care leaga parca in mod imaginar cerul cu Pamantul, iar un barbat merge pe o duna de nisip din apropiere.

Vederea luata de Michael McRuiz arata o insula izolata aflata in parcul national Kenai Fjords din Alaska, iar in spate ghetarii impunatori.

Un salt uimitor al unei fete deasupra nisipului, ce pare mai degraba o stare de levitatie, a fost capturat de Linnea Charnholm in parcul national Death Valley.

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#fotografii iluzii optice, #fotografii concurs fotografie SUA, #imagini uimitoare iluzii optice , #stiri concurs