Skyworth Romania te invita la concurs!

Advertorial
Miercuri, 21 Februarie 2018, ora 09:00
8169 citiri
Skyworth Romania te invita la concurs!

Sarbatorind 2 ani in Romania Skyworth te invita sa castigi un premiu special! Un Aer conditionat Premium DC Inverter marca Skyworth in valoare de 1599 RON!

Pentru a participa, da Like paginii de Facebook Skyworth Romania si raspunde la intrebarea concursului. Vei gasi raspunsurile pe pagina www.skyworth.com.ro.

Skyworth Grup este o companie fondata in 1988 in Shenzen China, un loc care astazii este cunoscut ca si Silicon Valley a Chinei. Este una dintre companiile lider la nivel mondial pe piata de TV, multimedia si electrocasnice cu o cifra de afaceri de peste 8 miliarde de dolari anual, cu peste 37.000 de angajati in intreaga lume.

Acum 2 ani Aparatele de Aer Conditionat au fost introduse pietei din Romania. Skyworth A/C este subsidiara Grupului care a preluat imediat ca piatra de temelie, Inalta Calitate si Cele mai bune Tehnologii, produse in fabrici moderne de ultima generatie.

Astazi, ofera unitati de are conditionat pornind de la 12.000 BTU, prin cea mai buna gama sub numele 'Seria Premium DC Inverter', prezenta deja pe piata din Romania.

Seria include tot poate cere un client si chiar mai mult - tehnologii unice, pe care niciun alt aer conditionat nu le ofera astazi:

  • Tehnologia ALL DC inverter propulsata de cele mai bune compresoare si motoare japoneze, aduce putere chiar si in cele mai extreme conditii
  • Functia Stepless pentru interior care opereaza cu 99 trepte de viteza, un Patent Unic la nivel global pentru un maximum de confort.
  • Generatorul de Ioni COLD PLASMA elimina praful, microorganismele nocive
  • Controlul WIFI prin aplicatie de pe smartphone- oferit ca optional prin achizitia modulului WIFI
  • 5 ani garantie pentru toate componentele
  • Detectarea temperaturii la distanta cu ajutorul tehnologie I IFEEL prezenta pe telecomanda
  • Eficienta energetica A++ este un lucru standard pentru toate aparatele rezidentaiale de aer conditionat Skyworth
  • Aparatele silentioase aduc pacea la un alt nivel pornind de la 19 decibeli

Skyworth Romania ofera produsele sale printr-o noua retea de vanzatori si distribuitori specializati in vanzarea si instalarea aparatelor de aer conditionat, retea ce acopera intreaga tara.

Compania se plaseaza prin produsele sale printre cei mai seriosi jucatori intr-o piata dinamica.

Nivelul inalt de confort, controlul exact si intr-un mod accesibil, 5 ani garantie, economia, puritatea si tehnologia inalta sunt doar cateva din atributele ultimei generatii de produse Skyworth.

Skyworth - Aer Conditionat - Your air. We care!

Marile orașe europene, într-o criză a locuirii. ”Clujul rămâne doar al bogaților și al turiștilor”
Marile orașe europene, într-o criză a locuirii. ”Clujul rămâne doar al bogaților și al turiștilor”
Oameni din întreaga Uniune Europeană se confruntă cu o criză a locuirii fără precedent, agravată de inflație, sărăcie energetică și risc de excluziune socială. Un raport de la vârful...
Ce actualizări aduce Apple pentru noua tabletă iPad Air
Ce actualizări aduce Apple pentru noua tabletă iPad Air
Apple se pregătește să lanseze o nouă generație de iPad Air, care, pentru prima dată, va include două dimensiuni diferite, urmând exemplul liniei iPad Pro. Potrivit ultimelor rapoarte,...
#Skyworth Romania concurs, #aer conditionat SKYWorth , #stiri concurs