Înapoi la listarea arhivei

06 Septembrie 2006 - Patru constanteni la Balcaniada

Patru reprezentanti ai Constantei, trei sportivi si o antrenoare, vor participa la Campionatul Balcanic de atletism pentru juniori. Intrecerea se va disputa in Grecia, la Tripoli (un oras in

06 Septembrie 2006 - La Ostrov, sinistratii se intorc in zona de risc, maturata de Dunare in aprilie

Fiindca materialele de constructii primite nu au fost suficiente pentru stramutarea lor in zone mai sigure, oamenii isi repara casele inundate si se muta inapoi .

06 Septembrie 2006 - PD se reorganizeaza pentru castigarea Primariei Constanta

La sfarsitul acestei saptamani, mai exact vineri, va avea loc sedinta biroului permanent local al organizatiei municipale PD Constanta, in care se va face o analiza a activitatii desfasurate pe

06 Septembrie 2006 - Povestile adolescentei

Potrivit ziarului Cuget Liber/Constanta, web-cam-ul salveaza prietenia la distanta

06 Septembrie 2006 - Preselectii pentru "DanS"

Primaria municipiului Medgidia a inceput pregatirile pentru cea de-a doua editie a Festivalului National Muzica Usoara "DanS", ne informeaza ziarul Cuget Liber/Constanta.

06 Septembrie 2006 - Zeci de infractiuni constatate, in august, de jandarmii de la Inspectoratul Judetean Constanta

Pe parcursul lunii august, jandarmii de la Inspectoratul Judetean Constanta au constatat 48 de infractiuni, ne informeaza ziarul Cuget Liber/Constanta.

06 Septembrie 2006 - Incompetenta manageriala falimenteaza 50% din IMM-uri

Potrivit ziarului Cuget Liber/Constanta, alte cauze clasice pentru esecul unei firme sunt ignorarea competitiei, nemotivarea salariatilor si comercializarea incorecta a produselor.

06 Septembrie 2006 - Pentru o avizare cadastrala, oamenii asteapta pana la... calendele grecesti!

Specialistii sustin ca dupa implementarea noului program de efectuare a documentatiilor cadastrale, neajunsurile vor fi inlaturate, ne informeaza ziarul Cuget Liber/Constanta.

06 Septembrie 2006 - "Imblanzirea scorpiei" deschide noua stagiune teatrala

Potrivit ziarului Cuget Liber/Constanta, stagiunea 2006-2007 a Teatrului National Constanta se va deschide vineri seara, cu spectacolul de comedie "Imblanzirea scorpiei", de W. Shakespeare.

06 Septembrie 2006 - Sute de foste cadre didactice au castigat procesele cu Casa Judeteana de Pensii Constanta

Sute de foste cadre didactice, nemultumite fiind de cuantumul pensiilor stabilit de Casa Judeteana de Pensii Constanta, au dat in judecata institutia aratand ca nu le-au fost retinute diverse sporuri

06 Septembrie 2006 - Romania invinge Belarusul la tenis de masa

Nationala feminina de tenis de masa a Romaniei s-a impus la Constanta in disputa cu formatia similara din Belarus, cu scorul de 3-2, in preliminariile pentru Campionatul European din 2007.

06 Septembrie 2006 - Informaticienii din Administratia Publica se intalnesc la Mamaia

In perioada 08 - 10 septembrie 2006, la Centrul de conferinte IAKI - Mamaia se desfasoara lucrarile Conferintei Anuale a Asociatiei Nationale a Informaticienilor din Administratia Publica - ANIAP.

06 Septembrie 2006 - Patru societati constantene au inselat statul cu peste 3,5 milioane de de lei noi

Comisarii Garzii Financiare Constanta au descoperit, in urma unor verificari privind comertul cu produse cerealiere efectuate pe raza judetului, mai multe societati comerciale care, in perioada 2005

06 Septembrie 2006 - Noul Cod Rutier a bagat spaima in constantenii care vor sa isi ia permis de conducere

Numarul celor care doresc sa devina conducatori auto a crescut in ultima perioada, la cateva saptamani ianintea schimbarii Codului rutier.

06 Septembrie 2006 - Accident aviatic la Costinesti

O aeronava de tip Appollo Fox, apartinand unui operator privat, a aterizat fortat astazi, in jurul orei 13.30, pe un teren viran din zona Costinesti Schitu. Incidentul aviatic s-a produs in timpul

06 Septembrie 2006 - O singura medie peste 9 la sesiunea a doua a Bacalaureatului

Aproape trei sferturi dintre elevii constanteni care au sustinut cea de-a doua sesiune a examenului de Bacalaureat, au promovat.

06 Septembrie 2006 - Politisti din toata Europa vin la Constanta

Cea de-a XI-a conferinta a RAILPOL va avea loc in perioada 5 - 7 septembrie la Constanta.