Înapoi la listarea arhivei

03 Mai 2011 - Ancheta macelului de la Cernavoda, la final

Ancheta in cazul celor trei crime urmate de o sinucidere a ajuns la final. Dupa aproape patru luni in care au dispus expertize medicale, genetice si psihiatrice, procurorii au primit si ultimele

03 Mai 2011 - Trei localitati constantene nu vor avea, miercuri, lumina

Enel Distributie Dobrogea anunta ca, marti, va intrerupe furnizarea energiei electrice, pentru efectuarea unor lucrari de reparatii si intretinere instalatii si retele electrice.

03 Mai 2011 - Iata ce meserii pot invata, in mai, somerii din Constanta

Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca deruleaza, in luna mai, 263 de cursuri de formare profesionala, pentru un numar de aproape 5.600 de persoane. Cele mai multe cursuri si, implicit,

03 Mai 2011 - O noua licitatie pentru inchirierea plajelor

Administratia Bazinala de Apa Dobrogea Litoral organizeaza o noua licitatie pentru inchirierea sectoarelor de plaja, ramase neinchiriate.

03 Mai 2011 - 20.000 de turisti pe litoral!

Distractie maxima, acestea sunt cuvintele de ordine care au caracterizat de, 1 Mai, o parte a litoralului romanesc, numarul 1 al distractiei fiind statiunea Mamaia.

03 Mai 2011 - Concurs la Ambulanta

Toate serviciile de ambulanta din tara vor fi, in continuare, sub "lupa" reprezentantilor Ministerului Sanatatii (MS), ministrul Attila Cseke anuntand controale inopinate.

03 Mai 2011 - Victorie pentru HCM si titlul e tot mai aproape

Sambata, la o ora la care multi ar fi preferat cativa mititei la gratar, la iarba verde, suporterii HCM-ului au tinut sa fie aproape de favoriti in lupta pentru un nou titlu de campioana.

03 Mai 2011 - Constanta - capitala modei

In minivacanta de 1 Mai, Fashion TV a mutat capitala modei la Constanta.

03 Mai 2011 - Pe ce arunca Primaria peste un milion de lei

Desi toata ziua se plange ca nu are bani nici macar sa treaca strada, iata ca primarul Mazare nu renunta la cumparaturile si la cheltuielile de primavara.

03 Mai 2011 - Politisti din Constanta cercetati pentru furt

Trei politisti de la Transporturi sunt cercetati de procurorii Parche-tului de pe langa Tribunalul Constanta pentru comiterea infractiunii de furt calificat.

03 Mai 2011 - Grav accident de munca la Pecineaga

Un salariat al Enel, de la Centrul Zonal Eforie, a suferit un accident de munca, luni, in jurul orei 13: 30, in localitatea Pecineaga.

03 Mai 2011 - Fabrica de bani intr-un apartament din Constanta

Patru persoane suspectate ca au pus in circulatie o bancnota falsa in valoare de 100 de lei au fost prinse de politisti.

03 Mai 2011 - Femeie prinsa beata la volan

Politistii din Cumpana au prins doi soferi care conduceau pe strada Ciresica, din localitate, sub influenta bauturilor alcoolice. Prima a fost o femeie, Didina Amet, din Constan-ta. In urma testarii

03 Mai 2011 - "Nu facem nunti la victorii, nici inmormantari la infrangeri"

Viitorul Constanta trece printr-o perioada mai putin fericita.

03 Mai 2011 - CEZ a reluat lucrarile la parcul eolian de la Cogealac

Grupul energetic ceh CEZ a reluat lucrarile la proiectul sau eolian din Dobrogea, de la Cogealac, urmand ca acesta sa fie finalizat in 2012, un an mai tarziu decat fusese planificat.

03 Mai 2011 - Vreme urata, ploi si frig toata saptamana, la Constanta

Meteorologii ne aduc vesti proaste la inceput de saptamana.

03 Mai 2011 - Incep controalele pentru depistarea muncii la negru

Inspectoratul Teritorial de Munca Constanta va demara ample actiuni de control privind aplicarea noului Cod al Muncii, in vederea combaterii fenomenului muncii la negru.

03 Mai 2011 - "Lacul Lebedelor", pe scena Casei de Cultura

Joi, 5 mai, de la ora 20, pe scena Casei de Cultura din Constanta constantenii melomani, iubitori de arta si cultura, vor avea marea ocazie de a asista la spectacolul de balet "Lacul Lebedelor" pus

03 Mai 2011 - Rafinaria Petromidia Navodari a intrat in al saselea an de pierderi

Kazahii de la KazMunaiGaz au preluat Rompetrol Rafinare in 2008

03 Mai 2011 - Agresata in direct pe "frontul" din Vama Veche

Ilknur Pintilie (31 de ani), jurnalista la ProTV Constanta, a fost trantita duminica pe plaja din Vama Veche in timpul unei transmisiuni pentru stirile de la ora 19.00.

03 Mai 2011 - Mazare a invins ANI

Bucurie mare in Primaria Constanta.

03 Mai 2011 - Radu Mazare are de primit bani de la ANI (Agentia Nationala de Integritate)

Primarul Radu Mazare a anuntat astazi ca "prietenii" sai de la ANI (Agentia Nationala de Intergitate) ii datoreaza frumoasa suma de 5.000 de lei, dupa ce Inalta Curte de Casatie si Justitie a