Înapoi la listarea arhivei

13 Iunie 2011 - La Neptun, ceremonie de decernare a premiilor USR

Asta-seara, de la ora 18, la Complexul Ambasador din Neptun este programata Ceremonia de decernare a premiilor celei de-a zecea editii a Festivalului International "Zile si Nopti de Literatura".

13 Iunie 2011 - La Casa de cultura revine Maia Morgenstern

Luni, 13 iunie, de la ora 20, pe scena Casei de Cultura a Sindicatelor din Constanta, va urca din nou Maia Morgenstern, alaturi de maestrul de balet Vali Rosca.

13 Iunie 2011 - S-au luat la bataie pe terasa unui local

Din cauza consumului excesiv de alcool, doi barbati s-au luat la bataie pe terasa unui local din Valeni. Unul dintre ei, Ainur Bevhir, a ajuns cu rani grave la spital, iar celalalt, Ergihan Ali, s-a

13 Iunie 2011 - Au furat o masina din fata Sanatoriului Balnear Mangalia

Politistii din Mangalia cerceteaza, in stare de libertate, trei tineri, care sunt suspectati ca au furat un autoturism.

13 Iunie 2011 - Donati sange pentru a salva trei vieti!

Centrul Regional de Transfuzii Sanguine Constanta si Isis Medical Center organizeaza, maine, de Ziua Mondiala a Donatorului de Sange, campania "Donator de sange - donator de zambete". Incepand de la

13 Iunie 2011 - Hoteluri care nu vor avea, maine, curent electric

Enel Distributie Dobrogea anunta ca va intrerupe furnizarea energiei electrice, maine, pentru efectuarea unor reparatii la retelele electrice. Vor fi afectate, in intervalul 8,00 - 16,00, Complexul

13 Iunie 2011 - De miercuri, se incalzeste vremea pe litoral

Judetul Constanta este, astazi si maine, sub semnul instabilitatii atmosferice. Temperaturile sunt ridicate, dar meteorologii atrag atentia ca se mentine amenintarea unor precipitatii insotite de

13 Iunie 2011 - "Piratul" Radu Mazare, exasperat de cantareata in timpul unei sedinte foto! "Intr-o luna i-as scoate Laviniei fitele din cap!!!"

Primarul Constantei, Radu Mazare, si Lavinia (ex-Spicy) au rezistat cu greu unei sedinte foto pe lacul Siutghiol. Ea a fost speriata de salbaticia zonei, el de "fitele" ei si de machiaj.

13 Iunie 2011 - Litoralul, amenintat de o arma invizibila

De cateva zile, turistii de pe litoral sunt pusi pe jar de aparitia unor stiri alarmante despre nivelul crescut al razelor ultraviolete.

13 Iunie 2011 - Cum isi investesc sportivii castigurile?

O buna parte din banii realizati de Gheorghe Hagi, Gheorghe Popescu si Camelia Potec, trei dintre sportivii de marca ai Romaniei, ajung in afaceri importante din regiunea de sud-est.