Înapoi la listarea arhivei

24 Iunie 2011 - Laurentiu Mironescu a socializat pe Facebook.

Abia revenit in Constanta dupa ce a petrecut aproape o luna in arest, fostul secretar general al Ministerului Administratiei si Internelor Laurentiu Mironescu, a intrat pe contul sau de socializare.

24 Iunie 2011 - Calaul tocmit de Bahaian, condamnat pe viata

SENTINTA. Sergiu Bahaian, liderul unei grupari specializate in inselarea societatilor comerciale si asasinarea persoanelor de care se folosea in realizarea escrocheriilor, a fost condamnat, joi, de

24 Iunie 2011 - Accident de munca in port

Un barbat de 46 de ani, din Constanta, a ajuns la spital joi dupa-amiaza, dupa ce a fost victima unui accident de munca produs in dana 1 a Portului Constanta.

24 Iunie 2011 - Contrabanda cu tigari pe Dunare

TRAFIC. Dupa o ancheta care a durat aproape trei luni, politistii constanteni au gasit la bordul unui slep de pe Dunare aproape 130.000 de tigarete de contrabanda.

24 Iunie 2011 - Adolescent gasit spanzurat

Descoperire macabra facuta joi dimineata, la o stana din apropierea satului Nazarcea! Ciobanii au alertat autoritatile dupa ce si-au gasit un coleg de munca spanzurat de o grinda a unui grajd.

24 Iunie 2011 - Rochii de... ciocolata si concerte pe toate gusturile!

Weekend-ul incepe, la malul marii, pe ritmurile magice de nai ale maestrului Gheorghe Zamfir.

24 Iunie 2011 - Muzeul "Ion Jalea", reintrodus in circuitul estival

Muzeul de sculptura "Ion Jalea" s-a redeschis, joi, pentru turistii estivali care, in periplul lor prin zona peninsulara a vechiului Tomis, in drum spre Farul Genovez sau spre faleza Cazinoului, vor

24 Iunie 2011 - Sageata strange randurile pentru baraj

Urcata treapta cu treapta, de la nivel judetean la un pas de Liga 1, Sageata Navodari a intrat in febra pregatirilor pentru barajul cu CSU Vointa Sibiu, care i-ar putea aduce promovarea in premiera

24 Iunie 2011 - Moastele Sfintilor Haralambie si Procopie, la Constanta

Inaltpreasfintitul Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, a oficiat, joi seara, slujba Vecerniei la biserica "Nasterea Sfantului Ioan Botezatorul" din Constanta.

24 Iunie 2011 - Targul de produse traditionale si mestesugaresti "Piata taraneasca"

De astazi si pana duminica, 26 iunie, intre orele 9-18, pe platoul din fata Casei de Cultura din Constanta, revin producatori din toate zonele tarii la un nou Targ cu produse naturale, traditionale,

24 Iunie 2011 - Festivalul "Dobroge, mandra gradina" - o editie de exceptie!

Consemnam zilele acestea cea mai reusita editie a Festivalului international de folclor pentru copii si tineri interpreti"Dobroge, mandra gradina".

24 Iunie 2011 - Ambarcatiuni de 300.000 de euro la "Tomis Yacht"

Mesterul roman Iacob Frantescu a construit un yacht din mahon, lucrat manual, evaluat la 80.000 euro.