Înapoi la listarea arhivei

24 Octombrie 2011 - Post nou de judecator la Constanta

Plenul Consiliului Superior al Magistraturii (CSM) a decis, la sedinta anterioara, acordarea avizului conform pentru modificarea statelor de functii si de personal ale unor instante, incepand cu data

24 Octombrie 2011 - Armament detinut ilegal

Timp de aproape o luna, lucratorii din cadrul Directiei Arme, Explozivi si Substante Periculoase din cadrul Inspectoratului General al Politiei Romane (IGPR) a organizat o actiune pentru depistarea

24 Octombrie 2011 - Constantenii au, de luni, caldura in calorifere!

RADET Constanta incepe, de luni, furnizarea energiei termice in municipiul Constanta.

24 Octombrie 2011 - Constanta / Peste 6.000 kilograme de alimente expirate

In perioada 17 - 22 octombrie, la solicitarea agentilor economici au fost retrase de la vanzare, la limita termenului de valabilitate, produse alimentare in valoare totala de 54.200 lei.

24 Octombrie 2011 - Radu Mazare s-a distrat cu trei *iepurasi*, cu care a pozat in Playboy!

Radu Mazare a petrecut vineri noapte in club BOA, alaturi de cele trei frumuseti cu care a realizat inedita sedinta foto pentru revista Playboy.

24 Octombrie 2011 - A taiat, intentionat, coarda de sustinere unui alpinist utilitar!

Un fapt incredibil a avut loc, sambata, la Constanta. Un locatar al unui bloc de pe strada Dezrobirii i-a taiat coarda de sustinere de care era ancorat un tanar care lucra la fatada blocului pe motiv

24 Octombrie 2011 - "Locotenentul" lui Bahaian a murit in penitenciar

Valentin Slepac, cel care a recunoscut in fata magistratilor ca a omorat cu sange rece patru oameni la comanda lui Sergiu Bahaian, ar fi murit rapus de SIDA in Spitalul Penitenciar Jilava.

24 Octombrie 2011 - Povestea de succes a "Printului" de Calinescu

Pare un vis frumos, aproape ireal, pe care si l-ar dori implinit orice adolescent. Cati nu spera sa imbratiseze o cariera in domeniul celei de-a saptea arte, dar Romania nu pare sa fie scena care

24 Octombrie 2011 - Prima carte scrisa din mers, semnata de Mihai Barbu

"Aceasta carte am scris-o pe parcursul calatoriei mele, iar cand am ajuns acasa nu am avut ce sa modific", asa si-a prezentat Mihai Barbu cartea "Vand Kilometri".

24 Octombrie 2011 - Partidul lui Diaconescu e tare la Constanta

Prezent sambata la alegerile pentru desemnarea Biroului Municipal al Partidului Poporului - Dan Diaconescu, presedintele interimar al filialei judetene, Gheorghe Slabu, a declarat ca organizatia pe

24 Octombrie 2011 - FC Farul, pusa la respect de Dinamo II

Desi isi facuse mari sperante ca va reusi sa se intoarca cu trei puncte din deplasarea de la Buflea, FC Farul a dat-o-n bara.

24 Octombrie 2011 - De ce nu mai cumpara constantenii garsoniere

Faptul ca numarul garsonierelor scoase la vanzare este extrem de mic, nu mai este de mult o noutate.

24 Octombrie 2011 - Trotuarul le e pat si masa

Doi frati traiesc, de aproape un an de zile, pe trotuarul strazii Mihai Eminescu, intr-un adapost improvizat din obiecte de mobilier.

24 Octombrie 2011 - Nu trebuie sa stati numai acasa

Populatia este sfatuita sa astepte vizita recenzorilor si doar in cazuri exceptionale, daca acestia nu s-au prezentat pana la finalul perioadei 20-31 octombrie, sa se adreseze comisiilor locale de

24 Octombrie 2011 - Cine e vinovat pentru penele de curent din cartierul Anadalchioi

Micul protest al locuitorilor cartierului Anadalchioi, satui sa aiba pene de curent in fiecare zi, a dus, se pare, la mobilizarea echipelor Enel si la rezolvarea problemelor tehnice.

24 Octombrie 2011 - Victor Cruceru a preluat fraiele filialei municipale a Partidului Poporului

Aproximativ 200 de membri ai Organizatiei Locale Constanta a Partidului Poporului - Dan Diaconescu (PP-DD) au fost prezenti, sambata, pentru a-si desemna conducerea la Organizatia Municipala.

24 Octombrie 2011 - Concursuri si voie buna la zilele recoltei in Navodari

Week-end incarcat la Navodari unde, de vineri pana duminica, s-au desfasurat "Zilele Recoltei". Prima zi a evenimentului a debutat "saracacios", spune consilierul local, Moruzi Vasile.

24 Octombrie 2011 - Medicii raman fara salarii

Sindicalistii din cadrul Federatiei Sanitas sustin ca angajatii spitalelor de gradele IV si V ar putea ramane fara salarii in ultima luna a anului, din cauza finantarii reduse.

24 Octombrie 2011 - Show incendiar la Constanta, cu dansatorii. Scene fierbinti cu Andreea Banica

Invitata sa cante intr-un club din Constanta, Andreea Banica a stat in pozitii care mai de care mai senzuale alaturi de dansatorii ei!