Înapoi la listarea arhivei

14 Februarie 2012 - Procurorii au descins la Primaria Mangalia. Scandalul caldurii devine dosar penal!

De doua luni, orasul nu are caldura, viata locuitorilor fiind un calvar. Un ONG a facut plangere penala pentru atentat la sanatatea publica.

14 Februarie 2012 - FC Tiraspol, urmatorul adversar al Farului in Antalya

Formatia antrenata de Viorel Tanase va juca joi 16 februarie de la ora 11.30, urmatorul amical in Antalya in compania formatiei FC Tiraspol, ocupanta locului 6, in campionatul Republicii Moldova.

14 Februarie 2012 - Policlinica Stomatologica din Medgidia, impartita in 30 de unitati

Consilierii din Medgidia au aprobat proiectul de hotarare privind aprobarea dezmembrarii imobilului Policlinica Stomatologica, situat in Medgidia, str. Ion Creanga, nr. 18, precum si apartamentarea

14 Februarie 2012 - Accident naval in Portul Constanta

In zona danelor 108-110, doua nave s-au acrosat luni. Incidentul a fost provocat de sloiurile de gheata

14 Februarie 2012 - Inca doi constanteni, decedati din cauza frigului

Ministerul Sanatatii a anuntat, in urma cu putin timp ca in ultimele 24 de ore s-au inregistrat alte cinci decese la nivel national, dintre care doua, in judetul Constanta.

14 Februarie 2012 - GRAV ACCIDENT DE CIRCULATIE in Constanta / O persoana a murit pe loc

Un grav accident de circulatie a avut loc ieri seara pe b-dul 1 Mai din Constanta, in apropierea Bisericii Sfanta Maria.

14 Februarie 2012 - Cod portocaliu in IMAGINI / Vezi cum se circula la aceasta ora in Constanta

Chiar daca meteorologii ne-au speriat cu codul portocaliu de ninsori abundente si viscol, vremea la Constanta este destul de blanda.

14 Februarie 2012 - Valentine's Day, la malul marii

Nu doar Halloween-ul si Craciunul au sfera lor comerciala, ci si ziua sau mai ales... seara sarbatorii de import a Sfantului Valentin.

14 Februarie 2012 - "Povestea unui pierde-vara", la Constanta

Teatrul de Arta Bucuresti prezinta in premiera, la Constanta, un spectacol cu teatru si muzica intitulat "Povestea unui pierde vara", cu scenariul semnat de Dan Mihaescu si in interpretarea actorului

14 Februarie 2012 - Compania "Oil Terminal" reduce saptamana de lucru la patru zile

Consiliul de administratie al companiei "Oil Terminal" Constanta a luat decizia de a reduce saptamana de lucru de la 5 la 4 zile, pe o perioada de 60 de zile.

14 Februarie 2012 - Ce case isi pot cumpara constantenii peste granite

Ca preturile caselor din Constanta sunt accesibile multora, sau nu (chiar si acum, dupa ani buni de criza), depinde de potentialul financiar al fiecarui cumparator.

14 Februarie 2012 - Viscol si ninsori abundente, la Constanta

O noua avertizare de cod portocaliu a intrat in vigoare ieri, la Constanta.

14 Februarie 2012 - Cine sunt noii membri ai Senatului Universitatii Ovidius

Astazi, intre orele 9 si 21 era programat sa aiba loc un nou tur de scrutin ca urmare a balotajului rezultat in urma numararii voturilor de vineri, 10 februarie, scrutin organizat pentru alegerea

14 Februarie 2012 - Primul concurs de squash din istoria sportului constantean

West Side Squash, in parteneriat cu Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Constanta, organizeaza, in perioada 18-19 februarie, primul concurs de squash din istoria sportului de la malul marii.

14 Februarie 2012 - Hot impuscat mortal de politisti pe varianta Constanta

Un tanar de 25 de ani suspectat de furt, care incerca sa fuga in momentul in care a fost somat de politisti sa se predea, a murit dupa ce a fost impuscat.

14 Februarie 2012 - RADET, profit "pe spinarea abonatilor?"

Facturile uriase la incalzire, greu de achitat de catre multi abonati, ii determina pe oameni sa suspecteze RADET ca ar urmari, in primul rand, propriul profit.

14 Februarie 2012 - Ponta cere demiterea lui Palaz, dar nu stie de ce

Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, luni, ca USL a convenit sa ceara noii guvernari demiterea din functie a prefectului judetului Constanta, Claudiu Palaz, fara a justifica, insa, motivele

14 Februarie 2012 - Reglari de conturi in stil mafiot la Constanta

Disperarea dupa castiguri foarte mari si imbogatirea peste noapte prin intermediul unor afaceri ilegale au facut ca mai multi patroni de firme constanteni sa ajunga dupa gratii. Unii dintre ei,

14 Februarie 2012 - Ce a lasat in urma furtuna pe plajele din Constanta si din Mamaia

Iarna si-a facut de cap in ultimele saptamani la malul marii. Am inghetat, am admirat turturii si sloiurile de gheata, ne-am plimbat pe valurile inghetate, apoi ne-am ingrozit de marea furtunoasa.

14 Februarie 2012 - Comandamentul RAJA, activat pana pe 15 februarie

In urma atentionarii de cod portocaliu, cu ninsori si viscol pentru judetul Constanta, la nivelul S.C. RAJA S.A. s-a luat decizia prelungirii activitatii Comandamentului pentru situatii de urgenta,